Selam kızlar reglime 6 gün kala bugün korunmasız ilişki yaşadık doğurganlık seviyesi zayıf gözüküyor programda ama bu durumda olupda hamile kalan oldu mu acaba

Kaansmom slm cnm yani eğer adet döngün düzenliyse kalma ihtimali coooook düşük yine Allah bilir tabikide😊

Bisaniye yani şöyle eger yumurtalama dönemi gectiyse kalmazsın ama gelcekse daha kalabilirsin cünkü spermler 5-6 gün vucudunda yaşayabiliyırlar bu da demek oluyorki yumurtan döllenebilir

Guelden Bu fikrinize katılmıyorum. Evet bir yere kadar katılıyorum ancak Yumurtlama gerçekleşmiş olsa bile gebe kalma ihtimali mümkündür. Yani sadece yumurtlama dönemi ve öncesi için bu durum söz konusu değil. Üreme çağında olan her kadın her dönemde gebe kalabilir 🙏🏻

Bisaniye kesinlikle ama eger yumurta yoksa döllenmede yoktur diye biliyorum cok araştırdım ben bu konuyu ama farkli söyleyene raslamadım ama dediğinde dogru bunu uzmanlar bu şekilde degerlendiriyorlar her dönem kalınabilir diye👍🏼😊

Bisaniye hatta yumurtalama gününü hesaplayarak korunanda bi cooook insan var😅 yani tabikide rabbimin işine karışılmaz olmaz dersin oluverir orası ayrı🤲🏻🤷‍♀️

Bisaniye 5 gün var reglime yumurtlama dönemi geçmiş oluyor sanırım.