Nietzsche Birkoalaannesi bunu bulamayabilirsin burada😂😂ama @Olivetti olur 😂😂çünkü kendinizle evlenirmiydiniz postunda kendisini gömen bir oydu 😂
Nietzsche deleted77 hep iyi yönlerini biliyorum çünkü 🤭 mesela taş gibi fiziğini ,mütevazi olsan ,ay bende normal bi fiziğe sahibim işte herkeste olduğu gibi dersin hagfahsgahsgs
deleted77 Nietzsche 🤪 aaaa onu es geçemem taş gibiyim ve bu tek iyi yanım orda bayağı yazdım okumadın galiba 🙈
Kis_masali Olivetti arkadaşın biri beni askiya almış, hic bisey yapmadığım halde. Gereksizin biri laf söyledi, onunla iki yazıştım. Kötü sözüm bile olmadı.
Nietzsche deleted77 ya iyi yanların diğerlerini perdelemiş demekki gözümde😂 ama en çok gömen olivettiydi . Bide fiziğinden bahseden nadirdi belki hiç yoktu🤭😂
Olivetti Kis_masali aaaa bilmiyordum canım .bende askıya alınacakmışım gibi hissediyorum cok yakında 😂
deleted77 Kis_masali acaba kaç defa beyinsz yazdığın için olabilir mi bu arada form kuralları gereği hakaret vs.olduğunda yapmamız gereken ben her ikinizide sadece 1 günlük dinlenmeye aldım ortam yatışsın diye
Kis_masali Panda senenekimsem diye biri. Cani sıkılıyoms,kavga etmek istiyomus cani. Bana yazdı. Altta kalmiim diye yazdm,sonra da askiya alndm