Tweetyy Atesbocegi malesef tutmadı😁 Aşağıdaki üye bayram için süslenip püslenip kocişiyle foto çekilip sosyal medyasında paylaştı
Busssiv Tweetyy tutmadı 😅 eşim yanımda değil ve tüm gün pijamayla gezmeyi düşünüyorum Alttaki kişi özel günlere önem veriyor ama bugün kendini yeterince mutlu hissetmiyor boşuna o kadar Hazırlık yapmış
Mera3939 Busssiv ozel günlere cook önem veririm tuttu ama maalesf hazırlık yapamıyorum eşim çalışıyor kızımda maşallah canavar gibi hiç durmuyor duşa bile giremedim😭 alttakı üye kaynanasına gitmek için hazırlık yapıyor
saripapatya Mera3939 tutmadi. Kaynanamla yaşiom anneme gitmek icin hazirlaniom 😂😂 Altdaki su icmeyi hic sevmiyor
Selale saripapatya tutdu vAlla hergun ennemle kavga ediyorum su ic diye😂😂aldaki uye suslenip puslenip gezmeyi cok seviyo
Rouge Tweetyy vallahi tuttu tam aklımdan geciyoken okudum ama soru aklıma gelmiyo suan benim bu yorumu es gecin😂
Mera3939 Rouge tutmadı evimize sinek bıle uğramadı😂😂😂 alttakı üye kocası ile kavga ederek bayramı küs gecıriyor
deleted77 Selale tuttu tatil alışverişi yapıyorum 🥳 Alttaki üye baklava çikolata ne varsa yedi mide fesadı geçiriyor 😁😁