oreo61 Arkadaşlar selamlar, 2 oğlum var ilkini 20 ay emzirdim ikincisi 3.5 aylık emziriyorum . Emzirme süreci bitince memelerimi küçültmek istiyorum var mı bu estetiği olan
Cemrerana oreo61 bende şuracıkta bekliyim kendim zayıfım göğüslerim çok büyük oğlum bırakknca bende hemen küçültcem sıpa 25 aylık oldu hala emiyor 🙊
Canoo oreo61 ben dikleştirmek isterdim o da sadece silikonla oluyormuş ama büyütmek istemiyorum 🤷🏼♀️ Nasıl olacak bilmiyorum😅.
oreo61 ebruli aaa öyle mi güzelmii. Ben daha çocuk düşünmediğim için ikinci emzirme döneminin bitmesini bekliyorum
ebruli oreo61 evet cnm emzirdj gayet hic skinti yasamadi en onemlisode kiza hic sutyenn dayanmiyordu cabuk eskiup yirtiliyodu tarttigi icinn yaptirdi houslerini cok memnun
Nefedukaa Bende istiyorum bütçe yaklaşık ne kadar bilgisi olan varmıı? Heyete girip şartlar tutarsa ücretsiz olarak yaptırılıyormuş ama 😏
Kbra4 Nefedukaa istanbulda sordurmusdum 3 gun hastanede kaliyorsunz gozetim altina 10 bin lira demisti kibrisda oldugum icin gdemedim pandemiden dolayi keske bende turkiyede olsam :(