Suna Hanımlar benim xiaomi vacuum mop pro robot süpürgem var ama hiç memnun değilim onu kayınvalideme vericem onlarda bana yeni alacak çok iyi çeken ve kenarlara giren memnun kaldığınız markalar varmı moplu olsun istiyorum 😊
deleted77 Suna bir kaç marka denedim canım şu an iRobot roomba S9 robot süpürge + Braava M6 jet robot paspas kullanıyorum aşırı memnunum diğer süpürgelere gerek bile kalmıyor 🤗 Electrolux pure ve dyson da iyi ama irobot mükemmel diyebilirim
Cemrerana Suna iaomi roborock s6 var bende çok ama çok memnunum trendyoldan almıştım sorunsuz geldi 🥰
Pandora Suna neden memnun kalmadınız? Ben 5 aydır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım merak ettim ona göre önlem alayım
Suna Cemrerana bizim akrabada var oda xiaomi gibi ben daha yüksek güce sahip istedim bakıcam teşekkür ederim 😊
deleted77 Cemrerana canım benimki bu mop özelliği yok ama özellik olarak aşırı memnunum https://resimyukle.io/r/gf1OEdP9pw
Suna Pandora evim çok büyük yetmiyo daha yüksek motorlu cihaza ihtiyacım var hamileyim birde mop tarafı izli bırakıyo oldukçada nemli oluyo ben sevmedim 😊
deleted77 Cemrerana o standart modellerdendir canım bu bayağı farklı sesle komut verebiliyorsun odaları tanıyor mutfak programı falan ayrı çok memnunum
Cemrerana Suna benim yazdığım modeline bak istersen canım serileri var onun benim arkadaşımdada var düşük modeli pek iyi değil ama ben benimkinden çok memnunum
Cemrerana deleted77 ya aslında üst kata böyle bişey lazım bana kapalı terasa çok tozlanıyor ama seramiklerim özel yapım derz aralarının yada üzerinin çok fazla suyla temas etmemesi gerek yoksa zarar görebiliyorlar moop yapacağın zaman parke üzerinde sildiği anı çekebilirmisn rica etsem ıslaklığına bakmak istiyorum müsait olursan tabii 🥰