deleted77 Nietzsche bak şimdi düşündüm de yine sinir oldum 😬 Kayınpederim aynı filmlerdeki gibi değil mi demiş ağlamış kalkmış alkış yapmış kayınvalidem bunu sürekli çok mutlu şekilde anlatıyo bu bana yeter 🤩
KirmiziOjeli deleted77 ben şok urfalı aşiret değiller miydi 😅 benim eski sevgilim urfalı oranın bilinen bi aşiretindendi ailesinin yapısını falan öğrendiğim an bıraktım iki yılımı çöpe attım iyiki evlilik teklifini kabul etmemişim dedim yakacaktım kendimi 😅 sizinkilerin aile yapısı bayağı modern ilk defa senden duydum demekki düzgünleride varmış değişiyorlar galiba artık 😅
Olivetti Nietzsche ya aslında bu utanmak değil de ne bileyim sanki karizmam çizilecekmiş veya hafif bir davranışmış gibi bir his 😂😂😂
Nietzsche Olivetti biliyorum ya bende gereksiz görüyorum. Sokakta öpmeye çalışan sevgilidende nefret ederim.
Nietzsche deleted77 😂😂ya farkettimde bu cinsellikte babadan geliyor herhalde 😂 eşi o konuda iyi olanın kayınbabası da öyle oluyor 😂
deleted77 Nietzsche öyle cidden eşimi babasına çok benzetirim adam karısına hep aşık hep bir cilveler çok aşk çok 😍🧿
deleted13 Soruyu okurken bile terledim,böyle bişi yapsam ne olurdu acaba 😂😅,ne meraklıymışsın,geceyi bekleyemedin mi derlerdi galiba 😂
Rouge ZRaporu ben normal fotomuzu paylaşamam 2 abim var askerlik arkadası gibi davranıyoruz böyle yerlerde bir kere fotosuna yorum yaptım abim gördü öğğ öğğ bi haller oldu ona kıskanc.. nerdryse silip bro yazacaktım öyle ayaklarım tutusuyo
kedicikkk ZRaporu ya dudakdan öperken yok paylaşmadım paylaşmamda ama anlımdan yanağımdan öperken var resmimiz 😜
deleted77 KirmiziOjeli bayağı bilinen ileri gelmiş bir aşiret sanırım en kalabalık , ama eşim yurt dışında okumuş öyle kabullenmişler onuda ve çok var gelinlerden falan dışarıdan 🤗
KirmiziOjeli ZRaporu hayır paylaşmadım aileler ekli olmasa belki paylaşırdım ama instagramda takipçi sayım yüksek bu yüzden yine de paylaşmazdım sanırım 😀 sadece arkadaşlarım olsa az kişi olsa paylaşabilirdim