Kobranecla ZRaporu evliyken ve hamileyken esim arkamda ben önünde ayna önünde karnımı tuttuğumuz foton paylaştım diye akrabaların diline sakız olmuştum 🥺
Mirinda Biz düğünde ilk dansta öpüstük minik öptük yani eşim normal hayatta da yanımızda biri olsada sokaktada olsak dudağımdan öper ama hiç o anı fotoğraflayıp paylaşma gereği duymadık he ama paylaşanlar da oluyor o da normal geliyor bana tercih meselesi
Suna deleted77 ayyy gerçektenmi çok romantik bende istedim eşim öpecekti ama babam abim olunca bir tedirgin oldum yanağımı çevirdim 🙈😂
edaa1 deleted77 bir kez yaşıyoruz diye edebimizden ahlakimizdan ödün veriyor olmak ne kadar gurur kırıcı ..
Lentlily Nietzsche düğün fotoğrafi cektirirken öpüşün demişlerdi dedim kiii yooooooggg yimez o fotolara anam bakacak sonra fotograflari ceken bu adamla burda tanişmiş gibide davranmasan iyi olur 😂 bende cok kasarim boyle durumlarda kendimi
Panda ZRaporu Yav öpüşürkende fotoğraf çekilmesin ya iki insanın özeli sonuçta.Olan var olmayan var😄Bende olmayanların yerine üzülüyorum napim🤷🤦
edaa1 ZRaporu sosyal medyam yok ama olsa da paylasmazdim iki kişinin arasındaki duygusal bağdan gelişen bir durumu neden elaelam görsün ki ne hakla ?
deleted77 edaa1 ne demek istediğini daha açık bir şekilde yazarmısın ? Yani en özel günümdeki bir öpücükten edepsiz ahlaksız gurursuzmu olduk 🤔
Suna edaa1 bazı kişilerin fesatlığı yazılarına vuruyo çok yazmasamda okuyorum görüyorum nerden linçleyeceğim acaba düşüncesi var bura
Olivetti deleted77 senin kadar gurursuz onursuz bir kadın görmedim insan nasıl kendi nikahında kocasıyla öpüşür rezil karı 😂😂😂
saripapatya ZRaporu italyaya tatile gitmişdik orda bir manzaranin karşisinda öpüsürkene resim cekinmiştik daha dogrusu japonlar cekmişti bizi 😂 ama hicbir yere paylaşmadim tabi
deleted77 Olivetti değil mi ama hiç böyle düşünememiştim artık yapıcaklarım için burda post açıp sorucam bende 😂😂