Evet hanımlar hayatınızda hiç vicdan azabı çektiğiniz olaylar oldumu bunlar aklınıza gelirmi? Benim oldu hayatıma giren birisini ailevi sebeplerinden dolayı hayatımdan çıkarmak zorunda kalmıştım çok üzücüydü ama ailem daha önemli benim için her kötü olay yaşadığımda bu aklıma gelirdi yeni yeni yendim bu durumu 🙏🏻

Suna sütte leke olur ama benim geçmişimde leke olmaz ,o yüzden hiç vicdan azabım yok🙂 bebek poposu kadar temiz ve pürüzsüz bi kalbim vardır 😂

Suna olmaz mı hala vicdan azabını cekiyorum ama kadermis diyorum bazen bir şey oluyor bir müzik bir vay bardagi hemen aklıma getiriyor özellikle ramazan ayı artık telafisi yok yaşayıp gidiyorum

Kimse itiraf etmiyor ,benim vicdan azabı çektiğim bi konu yok geçen bi posta yazmıştım bi arkadaşımın kalemini değiştirmiştim ilkokulda bir bu aklıma gelir üzülürüm
        😑,genelde hakkıma girilen taraf olmuşturum vicdan azabım düşününce gerçekten yok,bundan sonrada olmaz inşallah hiçbirimizin,çünkü en güzel yastık temiz bir vicdan.🌹

Suna var var olmaz mı hemde çok büyük ama aklıma getirmemeye çalışıyorum başıma her an karşılığında kötü bir şey gelecekmiş gibi diken üstünde yaşıyorum

Suna ooo bir sürü var ama yeni ve kücük olanı söyliyim. 1 saat önce nişanlım bana baska staj yeri ayarladı ben daha rahat olıyım diye .suan yaptıgım yer burnumdan getiriyo.. gitmiş cocuk herseyi halletmiş bana bitek staj yapmak kaldı gene ona kızdım bir konuda .suan vicdan azabı cekiyorum. hayır ben senle kavga ediyorum sende et ki sonra üzülmiyim bakıyo öyle sessiz sessiz .baya üzüldüm cabasına ragmen kavga..

Nietzsche görüyo musun yine gömdüm kendimi. Yorumumu siler misin bebek gibi günahsızım masumum yazacağım 😂😂😂

Olivetti ya bende bildirimde senin yazdığını görünce özel konuşma geldi sanıyorum 😢

deleted77 dur dur silme yeni gördüm sen ilk defa azıcık kendini gömer gibi olmuşsun kalsın o 😂

Olivetti sıkıntı olacağını sanmam 😂değiştim ben senin reel hayatına göre 😂😂