Kızlar ya ben beşinci haftalığındayım gebeliğim yani ve en çok dikkat etmem gereken zamanlar. Kaynanam beni çok yoruyor sanki özellikle hiç bir iş yapmıyor tamam benim yapmam lazım ama bazen öyle bir yorgunum ki birden uykum geliyor. Yine yapıyorum temizliği, yemekleri, bulaşıkları, çamaşırları,… ama özelikle bu son üst üste hep birşey çıkarıyor. Bize kimse gelmiyor bayrama bir tek kızı var oda kahvaltıya geleceğini söyledi, yabancı değil yani yarın alışveriş yaparsın diyo bana (nasıl ağır kaldıracaksam) sarma sarılacakmış (halbuki ben annemlere gitmiş oluyorum akşamları dedeme falan evde yalnız olacak kızı kaynanasına gidecek), 2 kilo hamuru bana yoğur diyor yarın için kendisinin kolu ağrıyor diye, dün perdelerimi yıkadım camları sildim falan bilmiyorum yani eşime gidip söylemek istemiyorum abartıyorsun diyecek ama gerçekten bu gün görümcemin küçük kızına baktım (10 aylık) kendisinin işleri vardı, benimde ağrılarım vardı bayağı yorgunluktan yine bişey demedim. Bilmiyorum nasıl kibarca söyleyebilirim anlamak istemiyor demiyorda kız yeni hamile yormayım diye yada ben mi abartıyorum 😒 kendi annem bile bu kadar yormadı beni hafta sonu gittiğim zaman ona. Dahada babam otur kızım dinlen diyordu…
Çaresizim
Çok ağrım var aahh uuhh de karnını tut git yat zorla kaldıracak değil ha eşine de çok ağrım var hiç bişey yapamıyorum elim kolun kalkmıyo de sonuçta hamilesin olabilecek seyler ben 3 ay yattım hamileliğimde çok sorunlu geçmişti aşırı ağrılarım vardı
MademoiselleCoco tatli dill4 söyle konuş kaynananla canim. Sanirim ilk cocugun ben ilk gebeligimde ilk 3 ay boyunca her firsat da uyuyordum hep yorgun oluyordum. Eşinle konuş söyle cok yoruldugunu hep uykun oldugunu yetisemedigini işlere
MademoiselleCoco Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
MademoiselleCoco aynı evde mi kalıyorsun 🤦🏼♀️
Sukeyna ayy diyorum ay uy diye karnımı tutuyorum falan herhalde kafası basmıyo
saripapatya evet canım ilk ve korkuyorum dikkat etmeye çalışıyorum bilemedim yani kalp kırmakta istemiyorum
Birkoalaannesi evet canım
deleted_4033 maalesef 🤷🏻♀️
MademoiselleCoco kaynanan biliyo mu hamile olduğunu?
Kis_masali tabikide biliyor her tarafa yayıyor ben babaanne olacağım diye ama bana karşı bi değişik
Kızı buna tatlı yapmış anneler gününde. Bana diyor ki bundan yeme bana özel yapıldı bir hamile kadına söylenecek laf mı?
MademoiselleCoco Allah Allaaah. Bi is verdiğinde kibarca söylesen anne kasiklarim ağırıyor,başım ağrıyor vs diye. Anlar mi?
MademoiselleCoco 😳😳😳psikolojik sıkıntıları mi varrrrr
- Düzenlendi
MademoiselleCoco ses kaydı al onlarla konuşurken sonrada eşine dinlet. Aynı evde olmak zaten başlı başına faul. Ayrıca karşı gel gerekirse söyle açık konuş onlarla. Baktın anlamıyo mu aniden ahh yap tut karnını kal oldığun yerde biraz numara çek uzan falan dinsizin hakkından imansız gelir demişler 😀
MademoiselleCoco ya kayınvalidenin bunu düsünmesi lazım sen kırmicam kırmicam diye diye yoruluyosn düsünmesi gereken o yapmıyorsa gerek utansın .bir iki kere anne ağrım var de anlamıyosa acık söyle
Kis_masali anlamaz anacım kendisini övüyor ben neler taşıdım hamileyken Allah öldürmeyeni öldürmez diyerek tam sopalık vallah
KirmiziOjeli hahaha bir gün patlicam ama ne zaman hiiiç bilmiyom hormonlarım bir bozar herhalde beni ozaman yüzüne vururum herşeyi 😂
Rouge valla bide arefe günü ya oruç ya hani hiç bişey yapmıyor ben yapıyorum bilmiyorum iyice soğudum evlilikten bunun yüzünden ne yapacağımı şaşırdım
MademoiselleCoco Allah yardımcin olsun Canım. Esine söylediğinde neden abartiyosun diycek ki?