10nisan Kızlar merhaba, pentinin ma vie privee koleksiyonundan storm bodysuit’ini arıyorum hiç bir yerde yok satın alabileceğim bir yer varmı acaba biliyor musunuz? Stoğu kalmamış hiç bir yerde🤦🏼♀️
Sananebesalak 10nisan ay sen söyleyince girip baktım o nasıl güzel bi şey öyle ya bulursan buraya yazar mısın
Sananebesalak 10nisan https://www.penti.com/siyah-charmante-sutyen-zidPLSSDU0T20SK-BK3 bu demi canım şu an stok var görünüyor baksana
10nisan Sananebesalak o da çok güzel model canım ama ilk koleksiyon kapağındaki storm bodysuit benim dediğim🥺 of harika ama hiç stok kalmamış. Bulursam haber veririm bende
Cemrerana 10nisan ben bady suit aldım bi kaç gün önce hatta beden yoktu bi beden büyük almak zorunda kaldım ama Allahtan kalıp iyi cuk oturdu efsane 😍 bide storm sütyen takım almıştım oda çok iyi bak mutlaka
10nisan Cemrerana evet sütyen takımı da çok güzel gözüküyor çok kararsız kalmıştım storm bodysuit modelini mi alsam ikili takım mı diye. Eğer bulamazsam sütyen takımı alıyım👍🏻 Teşekkür ederim ❤️