- Düzenlendi
Sevgilim uzerime bosaldi biraz vajinaya dogru geldi temizledim ama hamile kalir miyim bakireyim icime girmedi yani
Sevgilim uzerime bosaldi biraz vajinaya dogru geldi temizledim ama hamile kalir miyim bakireyim icime girmedi yani
Xperia oha sevgilin birde. Kalsan nolur canim senin allahtan korkun yok 😂😂
ülkede neden böyle, sevgilisi olduğu için yapamaz mı
zeyneepp biz ona dinen zina diyoruz tatlim tabiki yapabilir medeniyiz sonucta yakinda yollarda çiftleşen insanlarda görecegiz ee avrupali olmak kolay degil...
ayseoztas Avrupalı olmakla hiçbir alakası yok hanımefendi. Sonuçta diğer tarafta bu kızın erkek arkadaşıyla yaşadığı ilişki yüzünden siz sorguya çekilmiceksiniz o yüzden size doğru gelmiyosa cevap vermeyebilirsiniz. Burda bunu yazıp insanların moralini bozmayın. Herkes kendi yaptığından sorumludur.
Emsal ben yadırgarim arkadasim sanane yarin birgun bizimde kızımız var oda yapsin o zaman rahat olalim herkes kendinden sorumlu diyelim böyle göre göre normal biseymis gibi gelecek yeni nesile.. nerde namus nerde din terbiyesi nerde kültür gelenek...
O kadar kolay olsa hamıle kalmak
bak yine namus lafı ortada, böyle bir şey yapılınca namussuz olmuyor kimse
Emsal bir musluman butun herseyden ozellikle musluman kardesinden sorumludur . Dinimizde iyiyi emretme kotunden neyletme gorevi vardir. Evet bu hanfendi o kiz neden zina yapti diye sorguya cekilmeyecek ama gordun- duydun neden uyarmadin diye sorguya cekilecek ve eger uyardigi kisi de o pislikten(gunahtan) vazgecerse sevap kazanacak ... arti sunnete uygun olarak bu uyariyi yaptigi icin ayriyetten bir sevap daha alacak... yapan kisi vazgecerse cehennem atesinden ve dunyadada olmasi yuksek alcakliktan kurtulacak ... yani bu dunyadayken moral bozulmasi obur dunya da iki tarafinda yanip azap cekmesinden iyidir arti bir uyaridan rahatsizlik duyulmasi da aslinda iyidir icinde iman kirintisi ve haysiyet barindirdigini gosterir. Alhamdulillah. Allah hepimizi hidayete erdirsin...
Emsal kizima dinimizi ögretecegim dinimizde bu gibi şeylerin GÜNAH olduğunu canim zaten cok şükür müslümaniz müslüman olarak büyüyecek. Anlayacaktır...
Meyras1 ya salak diyip durma çünkü ilk önce kendini sorgula öyle yapan olan erkeklerle kırıştırıyor anlamına mı geliyor? ben sadece nasıl sen ve başkaları bu şekilde insanlara salak diyerek hakaret ederek fikrini özgürce belirtebiliyorsa bende fikrimi belirttim. ki burası sadece evli insanların olduğu bir yer değil, evli değilim.😘
Allahım yine sevap point kazansınlar diye Müslüman kardeşi uyarma çabasına girmişler😂Kardeşim sen kendi ahiretini kurtar da bırak başkasını uyararak da sevap kazanmayıver.Cennetin 7. Değil de 6. Katmanında olursun bişey kaybetmezsin😉 Namus bekçileri türemiş yine