Kis_masali bzde kaynanamdsyz sonra görümceme geçcem
En çok hangisini seviyosunuz Ꮚ˘ ꈊ ˘ Ꮚ
Nietzsche sen oglunu emziriyo musun ya
Kis_masali yok bıraktm arada sağıp az bşe çıkanı veriyorum
Nietzsche anladm. Ben de ilaca baslamam lazin. Kestim ama göğsüm sürekli doluyo canim yaniyo. Sağıp döküyorum. Tamamen kesilmesi icin ne yapmam lazm sence
Kis_masali cnm eczanede ilacı var süt kesmek için ondan alman lazım
Mera3939 dogal yollarla kesemez miym
Kis_masali kesen var benım arkadasım kestı bir kac gune kendiliğinden kesildi ama kımınde kesilmiyor bilemedim cnm
Mera3939 tm canm bi bakiim ben o ilaca
Kis_masali ne rahatsızlıgın var kuzum neden kesıyosun cok erken değil mi😔
Mera3939 erken de oyle gereti canim ya. Ben de istemezdm kesmeyi ama 😑
Kis_masali doktora danışarak sana en uygun ilacı alabilirsin 🙏🏻
Kis_masali kıyamam vardır bundada bırr hayır cok geçmiş olsun cnm inş önemli bırsey değildir dıkkat et kendıne🙏
Mera3939 yok kiz onemli değil. İltihapli sivilce sardı suratimi. Onun icin bi hap varmis onu kullanmm lazim. O hapa da dr hic iyi demedi. Aslinda iyiymis 3 ayda yok ediyomus butun akneleri falan ama psikoloji yönünden berbat bi hap. Yorumlari okudum da bi tırstım yani😁
Kis_masali ayy sevındım kız valla bırsey var sandım🤣 herkeste aynı etkıyi yaratmıyor yan etkılerı var evet ama dediğim gibi kımınde sadece agız kurulugu yapıyor benım ablam doktor oda kullandı cok yağlı ve sıvılcelıydı cıldı sımdı bebek gıbı 😍 baya etkılı bir ilaç
Kis_masali roacc olan ilacı mı diyorsun bildiğim kadarıyla biraz sıkıntılı bi ilaç geçmiş olsun
Mera3939 yaa oyle mi canim. Benim cildimde de huc bisey yoktu. Birden her tarafimi sardi.
Pandora ewt canim onu diyorum. Roaccutane. Yan etkisi baya sıkıntılı.
Kis_masali ay inşallah yan etki göstermeden atlatırsın bu süreci canım geçmiş olsun