• ANKET
  • En çok hangisini seviyosunuz Ꮚ˘ ꈊ ˘ Ꮚ

Nietzsche anladm. Ben de ilaca baslamam lazin. Kestim ama göğsüm sürekli doluyo canim yaniyo. Sağıp döküyorum. Tamamen kesilmesi icin ne yapmam lazm sence

Kis_masali kesen var benım arkadasım kestı bir kac gune kendiliğinden kesildi ama kımınde kesilmiyor bilemedim cnm

Kis_masali kıyamam vardır bundada bırr hayır cok geçmiş olsun cnm inş önemli bırsey değildir dıkkat et kendıne🙏

Mera3939 yok kiz onemli değil. İltihapli sivilce sardı suratimi. Onun icin bi hap varmis onu kullanmm lazim. O hapa da dr hic iyi demedi. Aslinda iyiymis 3 ayda yok ediyomus butun akneleri falan ama psikoloji yönünden berbat bi hap. Yorumlari okudum da bi tırstım yani😁

Kis_masali ayy sevındım kız valla bırsey var sandım🤣 herkeste aynı etkıyi yaratmıyor yan etkılerı var evet ama dediğim gibi kımınde sadece agız kurulugu yapıyor benım ablam doktor oda kullandı cok yağlı ve sıvılcelıydı cıldı sımdı bebek gıbı 😍 baya etkılı bir ilaç

Kis_masali roacc olan ilacı mı diyorsun bildiğim kadarıyla biraz sıkıntılı bi ilaç geçmiş olsun

Mera3939 yaa oyle mi canim. Benim cildimde de huc bisey yoktu. Birden her tarafimi sardi.