Selam kizlar, biraz uzun oldu okuyanlara simdiden tesekkür ederim ☺️
büyüdügüm aile ortamindan cok sükür hic sikayetci olmadim, fakat büyüdükce bana etkisinin nekadar büyük oldugunu farkettim: babama abime en son ne zaman sarildigimi hatirlamiyorum bayrama el öpülür bazen kafalari tokustururuz ama sarilmayiz yani sikayetci degildim hic cünkü bunu normal algiliyordum. Ama iste soguk kanli, mesafeli iliskimiz oldugu icin simdi insanlarla fiziksel temas kurmakta, sarilmakta bile cok zorlaniyorum. Bu senelerdir böyleydi bazi arkadaslarim aramiza yastik koyup sariliyordu ama pek ciddiye almiyordum. Gecen gün annem beklemedigim bi anda bi sarildi bana panik atagim yok aslinda ama öyle birsey yasadimki yani hickira hickira aglamaya basladim nefes almakta zorlandim ve kendimi durduramiyordum. Aranizda bu tür korkulari olupta yenebilen varmi cünkü suan benim icin cok büyük bir sorun degil ama evlilikten git gide daha fazla korkmaya uzaklasmaya basladim. Bi önerisi olan varmi kizlar?
Simdiden tesekkür ederim 💞
Fiziksel hassasiyet - temas korkusu
Birbeyazorkide Kıyamam 😊 öncelikle şunu söyleyeyim bende de benzer bi şey vardı korku değil ama sarılmak filan yapamıyordum hala daha mesela içimden gelmez kimseye sarılmak öpmek ama evlilikte öyle olmuyor canım aslında biraz oluyor ama evliliğini etkileyeceğini düşünmem. Ben de asla mıç mıç sürekli sarılıp öpmem eşimi ama içimden gelir bazen çünkü zamanla alışıyorsun. Bizim ailede de sarılıp öpmek yoktu hiç bu yüzden herkes bizi soğuk bilir ama ben kötü ni şey olduğunu düşünmüyorum aksine güzel bi şey mesafe iyidir iyi 🤣
Birbeyazorkide bizdede hep ogleydi aslinda cok sicak bir ailemiz vardi ama hic ogle sarilmayiz birbirimize anneler gunu olur annemize sarilamiyorum yani 24 yasindayim yapamiyorum cok icimden geliyor olmuyor seni seviyorum kelimesini birsuru guzel kelimeleri kullanamiyoruz. Hep resmi her gun konusuruz anlatiriz dertlesiriz ama sarilmayiz resmi ama evlilikte ogle olmuyor yada bu sende bir yara olarakmi kaliyor artik bilmiyorum ama ben esime karsi cocuklarima karsi cok yilisigimdir hep sarilirim operim. Evlenince farkli oluyor
Sananebesalak aynen bencede diyorum zaten sikayetci degildim hic ama müstakbel kocami simdiden sogutmayayim kendimden hahah sagol yanitin icin rahatlattin beni ☺️🌸
Meryemali bizdede anlattitin gibi cok iyi anlasiriz ama sevgi göstergesi desen yok yani daha fazlasi gelmez hahah benim gibi olupta evlenen ve sorun yasamayan kisileri görünce icim rahatladi sagolun kizlar 💞