Rouge Kızlar asırı midem bulanıyor .kahve cok severim ,cok içerim ama bugün düşündükce bir kötü oluyorum. Ne iyi gelir ne yapabilirim ?pazartesiye kadar doktora da gidemem. dünde vardı bulantım😞
Berrak Rouge size fayda eder mi bilmiyorum ama zeytine limon sıkıp yiyordum , bulantı yaşadığım dönemler
Muzlumilk Rouge vücud ağrın falan da mı bende bu aralar öyleyim mide bulantısı vücud ağrısı magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor sanırım.
Birbeyazorkide Rouge biraz klasik olacak ama nane limon veya kamilya caylari iyi geliyor melisa ve yasemin caylarida mideyi rahatlatiyor öneririm. Birde almanyada yasiyordun sanirim eger gecmezse eukalyptus körperlotion lar var taniyormusun bilmiyorum ama ilac almaktansa onu kullanabilirsin eger bulantinin sebebini bilmiyorsan heleki stres gibi baska sebeplerdense faydasini görecegine inaniyorum ☺️
Kis_masali Rouge canim,bana haşlanmış patates cok iyi geliyor. Sen de de ayni etkiyi verir mi bilmiyorum ama. Dene istersen🥰😍Geçmiş olsn😘
Rouge Berrak yaaaa cok cok cok teşekkür ederim burda bekliyorum umudu kesmiştim yazdın 😂😘😘denemekte fayda var hemen gidip yapim
Rouge Muzlumilk bak bunu düşünmemiştim vücut agrım cok.üstümden zaten tır gecmiş gibiydi 2 gündür, bugün ise tam agrı var. Cok sagol canım şimdi bir arastırıcam🌸🌸
Rouge Birbeyazorkide klasik olur mu o losyonu bilmiyodum hemen bakmam lazım nerden bulabilirim eczane heralde? Buarada teşekkür ederim canım😍
Rouge Muzlumilk patates olmazsa bunu denicem zencefil hic sevmiyorum insallah gecer de gerek kalmaz gerçekten iki gündür bu neyse mahvoldum ya
Dolunayy Muzlumilk Hamileyken mide bulantı şikayetlerinden dolayı doktorum ilaç yazmıştı oda zencefilliymiş . E benim de zencefil kokusundan normalde de midem bulanır 😅 tam hapı içecekken kokusu burnuma geldi , tam ağzıma götüreceğim sırada öğürmeye başladım 😅 mesela bana hiç iyi gelmez zencefil 😄
Rouge Tweetyy [upl-image-preview url=//i.imgur.com/twmBVuH.jpg] Patates haslanana kadar kraker yiyorum gecsin diye herseyi yapıyorum ,bu sefer hepten sey edicem biraz bekliyim bare 😂teşekkür ederim 😘😘
Birbeyazorkide Rouge ne demek 💞 aynen eczanede eukalyptus beruhigungscreme desen bilirler zaten yada resimi gösterirsin. Ben sinavlardan önce bileklerime sürerim mesela tüm gerginligimi alir yani kokularin bile beyinde büyük etkisi var [upl-image-preview url=//i.imgur.com/QLhbyko.png]
Rouge Kis_masali sagol bitanem 🌸hiç bilmiyorum neden ya arkadas magnezyum eksikliği dedi olabilir mi acaba ama üsütmüş de olabilirim staj fln ..olmazsa pazartesi doktora gidicem
Ceren1234 Rouge bu bendede işe yarıyor bide arkadasın dedıgı gıbı leblebi mide kaynamasına filan iyi geliyor gecmiş olsun
Rouge Nietzsche hahaha evet ya burda bende dedim 👇🏻 Rouge bulantı gitsin derken mide hepten gidicek 😂ama hepsini biranda denemiyorum .dün daha iyi olmustu şimdi gene aynı .tek tek deniyorum pazartesiye kadar mecbur 😞