Kızlar öncelikle merhaba, 7 aylık hamileyim bu süreçte hiç eşimle ilişki yaşamadık ilk zamanlar doktor yasağı vardı şimdi de bişe olur korkusuyla yapmıyoruz ben bazen mastürbasyon yapıyorum son yaptığım zaman hiç sulanmadım bu normal mi sizce ?

dskran yapma canım boşalırken ani kasılmalar olur erken doğuma sebep olabilir benm erken doğum riskim vardı dr ilişki yasak çünkü orgazm rahim kasılmalarını tetikler hızlandırır düreci dmeişti

Cemrerana zaten orgazm olmamamız adına ilişki yasaklanıyor 🙈
      Keşke bazı doktorlar üzerine basarak bunu söyleseler

dskran doktor yasağınız varsa demekki düşük riski var bence mastürbasyonda yapmayın.

Tweetyy ilk aylar vardı doktor yasağı şuan yasak yok ama ne olur ne olmaz diye ilişki yaşamıyoruz

deleted77 ilk zamanlar yasaktı yani bilemiyorum ki herhangi bir zararı var mı bebeğe evet rahim kasılıyor ama kimi doktor ilişkinin normal doğumu kolaylaştırdığını söylüyor

Mayoneziseverim her gün yaptığım bişe değil ayda belki bir kaç defa belki gebelik hormonları olabilir ama doğumdan sonra ilişki yaşamakta zorlanan o kadar çok kadın varmış ki doğumdan sonra böyle devam eder mi diye düşünüyorum açıkçası

dskran döndü tabi dediğin gibi hormonlardan olabiliyor

strawberry sabrettim zaten kızım doğuma şurda 7-8 hafta var riske girmem girmedik de bi aşk falan yok yani