Kızlar sizler birşey danışmak istiyorum benim yarın eşimin doğum günü ama hiç kutlamak istemiyorum neden hemen anlatayım eşimle 3 senelik evliyiz ve 2 senedir hiçbir özel günde günümüz kutlu olsun veyada iyiki doğdun demedi onun mantıgı hediye almadan yada pasta falan almadan kutlamam diyor bende her seferinde hediyeye gerek yok Bi doğum gunun kutlu olsun desen bile bana yeter dedim bu anneler gununde bile sadece anneler günün kutlu olsun dedi o da agız ucuyla yani umursamadan o kadarda öncesinde bile diyorum sadece güzel sözler söylesen bile yeter diye şimdi ben yarın güzellikle kutlasammı yada hiç umursamayıp benim kutlamadıgı günlerde ne hissettiğimi onada hissettirsemmi siz ne yapardınız
Siz olsanız ne yazar?
Bende öyle yaparım benim eşimde hiç kutlamadı bende kutlamıyorum geöen ağız ucuyla söyledi doğum günü unuttun heralde diye yo bilerek kutlamadım dedim
kutla bence, güzel bi hediye al güzel bi ortam oluştur, erkekler çocuk gibiler
bazı şeyleri kendilerine yapılmadan karşıya yapmıyorlar, bi dahakine o da özenir , ona gösterdiğin sevgiyi çabayı görüp
o da sana layık olduğun değeri verir bence canım,
Kocanızı çokmu seviyorsunuz? Tabi ince ruhlu biri değil ben ilgi görmesem söylemem sessiz giderim öyle daha koyuyur ona . Tarih sorunu fln yoksa bile bile yapıyorsa çok odun birisi nasıl anlaşıyorsunuzki ?Aynısını yaparım yani kutlamam. Yok yani kutlasanız ders olucaksa çok seviyorsanız şaşırdıcak bişey yapsanız belki ders olur duygulanır
Abovvv ben eşimden kutlama vs görmeseydim kesinlikle ona da yapmazdım bu konularda tavrım çok nettir
KirmiziOjeli bu sene bende öyle düşünüyorum doğum günün kutlu olsun bile deniycem
Abovvv o gün doğum günü değilmiş gibi davranırdım seven adam karısının mutlu olmasını ister bişey alamasa bile öpüp bi doğum günün kutlu olsun der bunları yapmayan adam için ağzımı yormam bile