Kızlar sizler birşey danışmak istiyorum benim yarın eşimin doğum günü ama hiç kutlamak istemiyorum neden hemen anlatayım eşimle 3 senelik evliyiz ve 2 senedir hiçbir özel günde günümüz kutlu olsun veyada iyiki doğdun demedi onun mantıgı hediye almadan yada pasta falan almadan kutlamam diyor bende her seferinde hediyeye gerek yok Bi doğum gunun kutlu olsun desen bile bana yeter dedim bu anneler gununde bile sadece anneler günün kutlu olsun dedi o da agız ucuyla yani umursamadan o kadarda öncesinde bile diyorum sadece güzel sözler söylesen bile yeter diye şimdi ben yarın güzellikle kutlasammı yada hiç umursamayıp benim kutlamadıgı günlerde ne hissettiğimi onada hissettirsemmi siz ne yapardınız

Abovvv Hediye veya pasta almadan kutlamam diyor ama onları da almıyor doğru mu anladım?

Bende öyle yaparım benim eşimde hiç kutlamadı bende kutlamıyorum geöen ağız ucuyla söyledi doğum günü unuttun heralde diye yo bilerek kutlamadım dedim

Abovvv canım ben olsam asla kutlamazdım benim özel günümü kutlamayan birinin nie özel günlerini kutlayayım ki yani bu benim fikrim ve eyer eşim öyle yapmış olsa valla evde kıyametler kopar gğnlerce konuşmam onun için hiç bir özel günümü unutmaz kandillerde bile bi mesaj dahi olsa atar

kutla bence, güzel bi hediye al güzel bi ortam oluştur, erkekler çocuk gibiler
          bazı şeyleri kendilerine yapılmadan karşıya yapmıyorlar, bi dahakine o da özenir , ona gösterdiğin sevgiyi çabayı görüp
          o da sana layık olduğun değeri verir bence canım,

Kocanızı çokmu seviyorsunuz? Tabi ince ruhlu biri değil ben ilgi görmesem söylemem sessiz giderim öyle daha koyuyur ona . Tarih sorunu fln yoksa bile bile yapıyorsa çok odun birisi nasıl anlaşıyorsunuzki ?Aynısını yaparım yani kutlamam. Yok yani kutlasanız ders olucaksa çok seviyorsanız şaşırdıcak bişey yapsanız belki ders olur duygulanır

Dolunayy aynen öyle bende surat yapınca akşam başlıyor hadi ne hediye istıyorsan söylede alıyım diyor

Ohno şimdi o da başladı hatırlatmaya bu hafta birinin doğum günü. Falan diye bende yoo hatılamıyorum bende dedim

kedicikkk yapıyorum baya konuşmuyorum trip atıyorum ama hala aynı kaç kere kavga ettim ya bari güzel söz söyle kutla ölür müsün diyorum tamam yapıcam diyo ama hala aynı

Deleted6 canım yapmamış olsam hakli evet çok kez yaptım kendide başlarda yaptı ama artık yapmıyor

Wtf evlendikten sonra bu Kadar odun oldu kendini bir iki güzel sözle romantik oldugunu sanıyor ama değil bende farkındayım bu huyu yüzünden çok kavga ederiz zaten

• Wtf bunu yanıtladı.

Abovvv Kapına bacana şapaaayım hatrın kalmasın olmuş onun ki .. Yani düşündüm de kutlamazdım.Kaç yıldır evlisiniz hep ağız ucuyla kutlamış ,sen onunkini kutlasan da onu anlayacak incelik yok eşinde ..😅

Abovvv ben eşimden kutlama vs görmeseydim kesinlikle ona da yapmazdım bu konularda tavrım çok nettir

Dolunayy aynen öyle iş işten gecti ben söyledikten sonra kendim de alırım diyorum 3 yıllık evliyiz

Abovvv bende yapmam takmam da. hele uzun uzun konusup söyle yap böyle yap diyoruz ya ,asla onuda yapmam .ben dedim diye yapsa napim öyle kutlamayı .öküz öküzdür .sende yapma, takma o kutlamıyo diye kutlamadıgını belli etme .hicbisey yokmus gibi davran .sende bisey bekleme

Rouge her zaman kutluyorum ama artık insan karşılığını görmeyince içinden gelmiyor bende kutlamıycam artık umursamıycam bile aynen

Abovvv ben olsam kutlamazdım. Hem pasta hediye almadan kutlamam diyor ee alsın o zaman öyle kutlasın hem söylüyor hem almıyor hem kutlamıyor ne saçma şey. Bence sizde almayın kutlamayın bak bende böyle hissediyorum de

Abovvv o gün doğum günü değilmiş gibi davranırdım seven adam karısının mutlu olmasını ister bişey alamasa bile öpüp bi doğum günün kutlu olsun der bunları yapmayan adam için ağzımı yormam bile

Abovvv adil yıldırımın soylediklerini dinleyin cok guzel anlatiyor. Alfa kadin Hicbişey yapmadan çıkar gider o zmn erkek sürünür yani bence ona böyle ol bunu yap diyerek deyişemezsiniz tavrınız olmalı tavrınızı ortaya koymalısınız