Kızlar hamileyken egilemedigim için son zamanlarda biraz aksattım bakımlarımı doğumdan sonra başladım ama asla gitmiyorlar kese peeling nemlendirici kullanıyorum ama geçmiyo 😒 önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim yaz da geliyor en acilinden bu görüntüden kurtulmam lazım

Bende de batık izleri var nasıl kurtulucam çok merak ediyorum çözümü olan yazsinda kurtulalım valla

Bende burda gelicek cevapları bekliyorum bakalım😂

Kizlar batik izlerinden cok ama cok bunalmistim doktorum iki krem yazdi kavlatti atti sukur kurtuldum izler bile kalmadi tam hatirlamiyrm isimlerjni yanlis yazmis olursam kusura bakmayin acnelyes ve expigment kremler bunlar ama yazim yanlisi vardir muhtemelen cunki cok oluyr kullanali deneyin doktora danisarak

Bende de batık izlerş var ve tavuk yolunmuş gibi bıktım bu görüntüden artık naptıysam da geçmedi ya

Catwoman denemedim ana denemeyi düşünüyorum. Inşallah bi faydası olur

butterflys Gökyüzünde gördüğünüz hiçbir şey boşuna değildir.Ay diye nitelendirdiğimiz çoğumuzun umursamadığı şey,aslında hormonlarımızı etkiler.Ayın evrelerini bilirsiniz .Yeni ay ve eski ay olmak üzere ayrılır.Bunu eskiler toprakla uğraşan büyükleriniz çok iyi bilir.Ayın yenisinde yapılan şeylerden çok hayır beklenmez.Ay eskiye doğru giderken yapılacak olan şeyler genellikle olumlu sonuçlanır.Eğer sen epilasyonu ağdanı vs.ayın yenisinde yaparsan kılların batık ve çift çıkması yüksektir.Eskisinde yaparsan daha seyrek çıkacaktır.Misal kaşlarınız her seferinde aynı çıkmaz kaş alımında tam tersini uygulamalısınız yoksa kaşın küsmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

deleted13 ben ay takvimini saç kesimi için kullanıyorum 1 yılı geçmiştir başlayalı. Gercekten o kadar kesmeme rağmen şıp diye uzuyor inanılmaz🤌🏻

butterflys lazer tek çözümü bebek gibi yapıyor tek bır batık bırakmıyor

Catwoman Bilimsel olarak geçerliliği gözlemlenip ispatlanmış,bitki budama,turşu kurma,tohum ekme bunun gibi şeylerde de ayın evresinden yararlanılıyor.

deleted13 buna babannem ayın karanlığı ve ayın aydınlığı der . Ben hala bu yaşımda özellikle saç keseceğim zaman babaanneme sorarım ay aydınlıksa o zaman keserim çabuk uzasın diye ☺️Tüylerimi ayın karanlığında alırım geç çıksın diye 😂