Selam kızlar konuya gireyim direk, ben duruma annemle babam attım,kayinvalidem. Gördü altina fotoğraf altına az kaldı canm annem babam,elinizi öpmeye. Ama eşimi gizledim durum atarken ,neden diyecek sinz.Çünkü ben utandigim için ben sevgimi belli eden biri deilm. Neyse iste kayinvalidem eşimi aramış oğlum ne zaman gidiyor sunz diye. Gelin durum atmış fotoğraf söylemiş. Ve altındaki yazıyı okumuş. Eşime. Esim beni aradı sen duruma birşey mi attin neden,beni gizlemiş sin öyle sine gizledim dedim.ha bu arada ben ailemle (2) seneye yakın küsüz .kaçarak evlendim, daha barişmadik .zaten kayınvalidem aram bozuk,çocuğum doğumdan önce bana yapmadıkları şey kalmadı, dövme mi desem,düğünumu yapmadı, mi desem .küçük görme mi desem, bana burada sanki kayinvalidem dalgasına hemen eşimi aradı tam fotoğraf soylesin altındaki, yazıyı okuma gereği ne,var sizce kızlar .uzun oldu hakkınızı helal edin. 😊
Kaynana
Nietzsche aaahhh aahhhh. Bazen burda beyin cimnastigi yapiyorum😁iyi geloyo. Kafam dalgin olunca
Hskxn yazmışsın zaten kayınvalidem ile aram bozuk eşinle tartışman için olabilir kıskanmış olabilir kaçarak evlenmişsin aileni geride bırakmışsın oyüzdende paylaştığın fotoğrafı eşine anlatmış🙁Allah yardımcın olsun
Kis_masali yap kuzum yap beynin de açılır 😘
Hskxn canım sen paylastın da bunun sana faydası ne anlamadım .konusmak daha faydalı orda yazmak yerine .ikincisi sen neden kocandan gizleyip kayınvalidene acık yapıyosun ,sen kendin yazmıssın kıskanc vs diye söylicegini tahmin etmek zor degil. yem atmıssın resmen. üçüncüsü eşin asırı büyük dert haline getirmediyse nolucak bosver , kayınvaliden aramıs söylemiş vs hic sey etme.. ha ondan gizlemen konusunda belki bozulabilir cünkü bos yere neden yani ,haklı