Selam kızlar konuya gireyim direk, ben duruma annemle babam attım,kayinvalidem. Gördü altina fotoğraf altına az kaldı canm annem babam,elinizi öpmeye. Ama eşimi gizledim durum atarken ,neden diyecek sinz.Çünkü ben utandigim için ben sevgimi belli eden biri deilm. Neyse iste kayinvalidem eşimi aramış oğlum ne zaman gidiyor sunz diye. Gelin durum atmış fotoğraf söylemiş. Ve altındaki yazıyı okumuş. Eşime. Esim beni aradı sen duruma birşey mi attin neden,beni gizlemiş sin öyle sine gizledim dedim.ha bu arada ben ailemle (2) seneye yakın küsüz .kaçarak evlendim, daha barişmadik .zaten kayınvalidem aram bozuk,çocuğum doğumdan önce bana yapmadıkları şey kalmadı, dövme mi desem,düğünumu yapmadı, mi desem .küçük görme mi desem, bana burada sanki kayinvalidem dalgasına hemen eşimi aradı tam fotoğraf soylesin altındaki, yazıyı okuma gereği ne,var sizce kızlar .uzun oldu hakkınızı helal edin. 😊

Hskxn okuması dert değilde ,parçaları birleştirmek ve anlam yüklemek cidden zor 😑 eşinden gizlemen bana saçma geldi ,veya neden öyle durum atıyorsun ki. Durumu atacağına ara anne babana söyle yakında geleceğiz diye

Hskxn yazmışsın zaten kayınvalidem ile aram bozuk eşinle tartışman için olabilir kıskanmış olabilir kaçarak evlenmişsin aileni geride bırakmışsın oyüzdende paylaştığın fotoğrafı eşine anlatmış🙁Allah yardımcın olsun

Balponcik aynen benm aklımdan geçmedi değil, ne yani onun fotoğrafı paylaşım zaten kıskanç biri

Hskxn Allah yardımcın olsun çok zor bir durum ama keske eşinden saklamasaydın zan altında kalmış oldun. Bu tarz şeyler için huzurunu kaçırmaya gerek yok, zaten huzurunu kaçıran Bi kayınvaliden varmış

Hskxn canım sen paylastın da bunun sana faydası ne anlamadım .konusmak daha faydalı orda yazmak yerine .ikincisi sen neden kocandan gizleyip kayınvalidene acık yapıyosun ,sen kendin yazmıssın kıskanc vs diye söylicegini tahmin etmek zor degil. yem atmıssın resmen. üçüncüsü eşin asırı büyük dert haline getirmediyse nolucak bosver , kayınvaliden aramıs söylemiş vs hic sey etme.. ha ondan gizlemen konusunda belki bozulabilir cünkü bos yere neden yani ,haklı

soulless ama ben utanıyor um ben eşime de öyleyim sevgimi belli etmem eşimin fotoğrafı pay yapinca,gizliyor um tesekkur Ler canm.

Hskxn canım sevgini gostermen gereken kişi eşin. sen utanıyosun ama eşin dısında herkes goruyor senin sevgini zaten .bence yapmamalısın

Rouge ben neden paylaştığim diyeyim, kayinvalidem gül beni sahipsiz biliyor ailem arkamda olmadığı biliyor bu zamana kadar ailem paylaşmadim, bilsinler ki ailem barisacam. Beni sahipsiz bilmesin çünkü zamanında afedersinz. Agizma s…kalmadılar hem kendisi hem akrabası.

Hskxn yaa canım benim insallah barışırsınız. Küslük cogu insanın yaşadığı seyler sanki küs olunca kimsesiz oluyosun, hemen birde onlar yükleniyorlar🤦🏻‍♀️ ayrıca oladabilir ne sacma sapan hareketler ya napıcaklarını sasırdılar .umarım düzelir 🙏

Rouge sabırsızlıkla ayin 5 ini bekliom eşim maaşını alsın gidecek im insalh annem affeder babam sıkıntı değil annem inatçı canm teşekkür yorumun için 💖

Hskxn kaynananı da gizleseydin madem olayın böyle gelişeceğini kaynananı tanımadan ben bile tahmin ederim.

ZRaporu kastten gizlemedim beni sahipsiz biliyor lardi bu zaman kadar benm burada bu post amacım acaba eşimi arayarak dalga mi geçti ben fotoğraf pay yapınca ve altına, yorum yazarak allah bildiği gibi yapsın ne dim

Hskxn aay hadi insallah affeder .merak etme sen onların canısın. et tırnaktan kopar mı hic .güzel düsün .kayınvalideni falan da hic takma 🌸

Hskxn ne diyeceğimi bilemiyorum 🤷🏼‍♀️