Kızlar 5 6 aydır korunmasız ilişki yasıyorum her ay aha bu ay oldu olacak derken yine adet oluyorum . Doktor hic bir sorun yok yumurtaliklarin gayet iyi dedi ve geçen aylarda bana yumurtlama gününü bile söyledi değerlendir dedi ama yine adet oldum sonra kendimi teselli ediyorum allah kısmet etmiyor vardır zamanı elbet diyorum ama neden hamile kalamıyorum onuda merak ediyorum yumurtlama günü bile girsem olmuyor ne yapmam lazım böyle hamile kalamayıp birseyler yapan hamile kalan varmı önerıleriniz teşekkür ederim şimdiden.❤️

sanis01 en başta o stresi bırakıcaksınız. 6 ay kısa bir süre zaten. Ben çatlatma yöntemiyle hamile kaldım. Doktorlar 1 1 buçuk seneden önce tedaviye bile yanaşmıyorlar. Strese girmeyin erken daha

sanis01 daha çok erken 6 ay . 1 bucuk sener bekliyorum gittim doktora sorun yok rahim filmi çekildim sorun yok eşim sperm testi ver sorun yok uaşım 23 olınca doktor bekle dedi kısmet olursa kışa kadar olmazsam aşılama düşğnüyorum ilk etap.. hayırlısı

En büyük neden stres onu atlatmaniz lazim ayni şeyleri bende yaşıyorum maalesef elbette zamani vardir hayırlısı ile olsunda .

sanis01 en buyuk etken stres oglumdan sonra hic korunma olmadigi halde 5 yil bi daha hamile kalmadim daha sonra dogum kontrol hapi kukkanirken kist vardi hamile kaldim buyuk ihtimal saati ni vsktini sasirdim 😇 gecen yil dogum yaptim kizim 4 aylik olunca tekrar hamile ksldim simdi 6 sylik 3.ye hamileyim o yizden stres yapma olmuyir etmiyir deme once kafanda bitir

sanis01 canım bu şeyler kısmet ama stres yapmaman gerekiyor çocuk için ilişkiye girme bu ayda adet olacak mıyım diye takma hatta ne zaman adet olacağına bakma bile sorun yoksa psikolojiktir bu durum boşla allahın izniyle hamile kalırsın

sanis01 evlendigim günden itibaren hiç korunmadik ve 6. Ayda hamile kaldım doktora bile gtmistim neden hamile kalamiyorum diye🙄 yumurtaliklarima baktı sorun olmadığıni ve 1 sene dolmadan hiç bir tedavi oneremicegini söyledi. Takıntı haline getirme, ilişki sırasında aklina getirmemeye bak rahat ol zamanı vardır. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın🤲

sanis01 bende çatlatma yöntemi ile hamile kaldım 1 yıl denedik olmadı takipler yapıldı ilaç kullandım sonra da iğne ve Rabbime şükür Şimdi 6 aylık bir kızım var🥰 . Baskı ve stres varsa üzerinizde onları aşmaya çalışın

sanis01 Oncelikle kafanizdan silmeniz gerekiyor, ne kadar dusunurseniz okadar olmicak cunku, ben 9 ay hamile kalamadim, doktora gittim sikinti yok dedi dusunme dedi, sonra hamile kaldim dusuk yaptim, sonra hic takmadim ve 1 ay sonra hamile kalmisim simdi kizim 2 yasinda, hersey beyinde bitiyor