Yaşın kaç bilmiyorum belkide yaşıtız. Bundan seneler ömce benzer biri hayatıma girdi, lisedeydim o zaman. Sanki hayatımda bi tek o olacak, başka biri hayatıma girmeyecek. Ömrümün sonuna kadar onu sevicem sanıyodum. Ama inan öyle değil ben o insanı sevdiğimde 17 yaşında falandım şuan üzerinden seneler geçti keşke sevmeseydim diyorum, hatta bazen kendime gülüyorum. Asla ciddi ilişki yaşamayan,gece hayatı yaşayan, alkolik biriydi. Ben de aşığım aşığım diye dolanırdım ortada. 1 senem böyle geçti. Sonra bi gün aklım başıma geldi. Ben şahsın bana ulaşabilceği heryerden onu engelledim. 1 ay ağladım 2 ay ağladım. Sonra baktımki hayat devam ediyor. Onun üzerine beni peşinde koşturan adam kapımda köpek oldu🙃 bir ilişkim olmasına rağmen hala farklı hatlar çıkarıp bana yazıyor, fake hesaplar açıyor pişmanımlar affetler bilmem neler. İnan varya karşına ondan başkası çıkmıycak sanıyosun ama benim karşıma öyle biri çıktıki gözlerime bakarken içi titriyor, kalbini kalbimde hissediyorum. Lütfen arkana bile bakmadan kaç, inan pişman olursun. Engelle heryerden bak bakalım kapında köpek oluyor mu olmuyor mu. Olsa bile geri çevir, kaç. Güzelim hayatını böyle insanların mahfetmesine izin verme, hayat bu karşına kimler kimler çıkar🙂