ebruli deleted13 suan bende issizm valla 1 ay daha dururm en az sonra esimin isleri col fazla yetisemiyr bende dukkanda olrm herl
Rouge ebruli kin tutmam yanlıs oldugunu düşündüğüm seyi söylüyorum sadece. sana karsı kinim nefretim de yok .ama hep böyle mesela sen şimdide bisey desen hosuma gitmezse ,yanlıssa kızarım ertesi gün yanıma gel hicbisey olmamıs gibi ..evet sende böylesin🤗🙏
ebruli Esmerimmm yaa o degilde bizim tanidik bi amca var adamin 3 tane karisi 3 ude ayni evde nasil basa cikiuo nasil idare ediyo hadi gectim nasil 3unede yatisiuo hayret edyrm ama simdi yasli tabi yakjnlarda biri oldu kaldi 2 nasl cekismirlar kavgasiz gecyr cok merk ediyrm soramiyormda kadinlarin en kucuhu 60 yasinda nasil usulune getrecem blemedim 🤔🤔
Esmerimmm ebruli eskilerin çoğu öyle ki görücü usülü hep fikirler sorulmadan evlendirilmişler eskileri açmak konuşmak hoşlarına gider maksat sohbet muhabbet kızacaklarını sanmam
Olivetti KirmiziOjeli gece de kaç posta atıyorsunuz diye hava yaparlar ama burda ki kadınlara bakarsak erkeklerin performansları çokta iyi sayılmaz 😂😂 sanal da gece de 5 posta derler reelde 5 ayda 3 posta anca 😂😂
ebruli KirmiziOjeli bu peride bide ferite isminde uygulamami yapsa aceba sirf ordaki muhabbeti gormek icin erkek nickjnde dalardm iceriye 😂😂
ebruli ZRaporu benim zavallinin vakti bilem olmaz dukkanla ugrassa tarla kaliyor tarla ugrassa ciftlik kaliyor arabayla ugrassa temizlik kaliyo telefonla ugrassa hepsi kalir heralde
ebruli Esmerimmm evet onlar kizmazda ben usulune denk getirmem lazim en buyukleriyle evleniyo adam hic coxuk olmuyor sonra 2. Ile evliniyo 5 kiz oglan hic olmuyo 3. Ile evleniyo 2 kiz 1 oglan oluyo isin garip yanida istemeye esleriyle gidiyo kaynanam anlatti biraz ama cok merk ettim detayli ogrenmek istiym