Cemrerana ZRaporu teşekkürler canım o tarafa çok giderdik malum pandemi bebekte olunca çıkamadık abajuru erteliyorum ordan bakıcam en yakın zamanda 😘
ZRaporu Cemrerana bende 1 senedir falan gitmiyorum hiç antika pazarına giderdim her hafta pandemi çıktı bıraktım gitmeyi.
Cemrerana Dolunayy @Nietzsche son üç ürün kala kaptım valla @Nietzsche çokk teşekkürler 🤩 ya bi çılgınlık yaptım ama bakalım beğenmezsem iade imkanı varmış
Cemrerana deleted77 aaa biz 24 saatin 25 saati çaycıyız 😜 çay felsefemiz olmuş 😂 memnunmusun ya sipariş verdim inşallah bende memnun kalırım
deleted77 Nietzsche bende bir misafir gelir diye aldım asla çay içmeyiz çay bile almayız Eve 😂 birde aşırı uygun almıştık Arçelik kendi mağazasından
Nietzsche deleted77 çay bile yok mu 😂 benim arada canım çeker çok nadir ,bir de misafir gelir falan . Kahveciyim ben ama
deleted77 Nietzsche içen yokki çay olsun sadece Makinesi var 😁 Amaaa Kahve makinelerinin her çeşidi ve kahvenin her türü bulunur full kahve biz 💃🏼
deleted77 Cemrerana kullanma sayım çok az bana gelen misafirde genelde çaycı olmaz 🙈 ama bence iyi kullanışlı ve şık 😊