Nietzsche deleted77 aaa bugün bize attığın fotoyu mu koydun ,yeni farkettim cemreana deyince. Çok güzel çıkmıştın ama keşke profil fotoları büyütülse 😂
Cemrerana deleted77 hayır şurdan hatırlıyorum yabancı bi blogdu üstündeki cropla etekten çok beğenmiştim ordan kalmış aklımda sanırım benziyosunuz aynısıydı
Nietzsche deleted77 işte dikkat et sağa sola atarken ,fotoların iyi çünkü. Burada bile kaç kez fake foto denildi,o derece güzelse demek 😂
deleted77 Nietzsche çok tarzım çok güzelim 🤪 Kidste biri beni yarım fotoğrafımla görümcesi zannetti ya ona öldüm 😂😂
deleted77 Cemrerana kıyafet aynı olabilir lakin kişinin ben olması no çünkü fotoğraf bu gün çekildi 🙈
Cemrerana deleted77 olabilir kızın aynısıydın ya saç falan ortam sen sandım neden değiştinki güzeldi o resim
deleted77 Cemrerana tatil mekanları aynı olabilir zaten sarışın çok var 🙏🏻 Senin gibi ona buna benzeten çıkmasın diye değiştirdim malum görümcesine dahi benzeten olduğu için 😂
Cemrerana deleted77 gerek yok hayali bir platform burası kimsenin somut halini bilemiyorsun haliyle insanlarda şüphe oluşuyor .. yanlış anlama ben sana fakesin demek için demedim sosyal medya sanamı ait diye merak ettim takip etmek isterdim seninse diye
deleted77 Cemrerana hayali bir yer değil fakat hayallerde yaşayan çokça 🤷♀️ Elbette haklısın kimse kendisini burda sivil hayatı ile ispatlamak zorunda değil 🙏🏻