Suna Suna beni yanlış anladınız aynı üniversite de okumuş olabilirmiyiz acaba demiştim soyadınızda bir şehir adı varmıydı böyle sormam daha doğru olur 🙈
Limonlukek deleted77 https://resimyukle.io/r/ Zor buldum kadının ismi bığranın annesi olması lazımdı soru baya tepki çekmişti git bir bak
Limonlukek Kis_masali happy kidste kadın bu resmî paylaşmış perideden aldım diye bende kadına ne basit kadınsın milletin açığını arıyorsun gereksız dedim hesabım askıya alındı
Limonlukek deleted77 canım ben resmî görüp peride deyince hemen kaydettim kim acaba diye kadınla orda tartıştık ben ne basit kadınsın falan yazdım ne gereksiz varlıksın dedim hesabım askıya alındı 🤷♀️😅
Limonlukek Nietzsche postun ismi ne yalan atıyorlar başkasının üstünden di evet hatırladım . Bende kadına orda ne basit varlıksın dedim aşınımda hakaretten hesap Askıya alındı
deleted77 Nietzsche kaldırdım ben insanların bu denli fesat olabileceklerini yemin ederim burda öğrendim neyin çekememezliği bu ya dilerimki o fotoğrafımı paylaşan aynını yaşarki ne demekmiş öğrenir