Dolunayy deleted77 Resimde ki sensin veya değilsin orda paylaşmanın amacı ne ? Instagramda tonlarca fake hesaplar var onlarında resmini çalıp ifşa etsinler insanları kandırıyor diye o zaman ne boş insanlar yaa..
deleted13 deleted77 Ben de kaldırdım hayretler içinde insanların bu denli boş işlerle uğraşmasını izliyorum.
Dolunayy Cemrerana Benim de Rizeli bir arkadaşım Trabzonluları hiç sevmediğini söylerdi de hep ordan anladum oniii😂
Cemrerana Dolunayy ahahahha sağolsunlar onlarda bizi sevmez 😅 gerçi biz ofluyuz oftan başka insanımızıda sevmeyiz 😜
ZRaporu Cemrerana valla soyadı söylersem direk tanıdık çıkma ihtimalin var 😂bir kaç aile var Dağlı zaten 😅 özel konuşma gelince yazarım sana 😙
Cemrerana ZRaporu anladım canım tamam 🤣 benim soyadımı söylersem direk tanırlar zaten daha doğrusu eşimin soyadını
Cemrerana ZRaporu ikimizde makiliyiz zaten uzaktan kız alıp vermişlimiz var akrabalık yok eşim sarıalioğullarından yani namıdeğer sarallar eşin tanır onlari
Cemrerana ZRaporu zaten kök bağları çok fazla eşim askerde komutanı teoman saral denk geliyorlar yakada saral yazıyor meğer komutanıyla dedesinin dedesindem akraba çıkıyor orada tanışıyorlar 🤣