Deryasss bende çok korkuyorum öyle bişey olunca koşa koşa bakmaya gidiyorum aklım çıkıyor 😁 insallah olur benden once senin olmasini daha cok isterim bebeğin 😘

Sevgimnaz sendede akıntı oluyormu cnm bu gunler ınsallah allah ısteyen herkeze nasıp etsın mujdelı haberlerımızı verelım

Deryasss çok olmuyo testte alamadim hastayim diye cikmadim cok zor geldi iste bir dün öyle sancı girdi biraz midem ağırdı ama bugün bisey yok ama canim hicbisey yapmak istemiyor sabahlari zor kalkiyorum bazen bakiyorum dalmisjm nadir de olsa ama belirtilere inanmam kandiriyo vucut bu ay pek takmadım kafaya ama günler yaklaştıkça merak ediyorum tabi

Sevgimnaz geçmıs olsun Cnm griplendınmı bısey sorcam akıntın nasıl renk mesela nasıl bende gene test var korkuyorum yapmaya adetım gecerse yaparım dıyorum

Sevgimnaz ıste yapınca tek cızgı cıkcak bılıyorum ondan adetım gelmedıkce balı bı umut

Revane isteyen herkese versin cok tesekkur ederim 😍belirtim yoktu pek 10 gün varken kahverengi akıntı gördüm çok az 3 gün varken de sol kasigima sancı girdi sol gogsum patliycak gibi ağırdı sonra geçti midem bulaniyodu ama griptendir o canım hiçbişey yapmak istemiyordu bir ara yemek bile zordan yapıyordum sabahları zor kalkıyordum bazen anında uyuyakaliyodum gündüz o kadar hiç umut etmedim kafaya takmadım hatta eşimi bile adet olucam galiba hep diye söyledim umut vermemek için ama hissediyordum 😘

Sevgimnaz cok sevindim cnm allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah Canim benim