Sizlerdemi böylesiniz?😄
KirmiziOjeli Elini öpse bile uyanıyo çok uyanık yatıyo çıt sesi gelse bide gördün sana bakıyo😄
Panda bennnn😂bazen bacagim citirdiyo,bacagima vuruyom sinirden😂😂😂😂
Panda hahah bücürler yaa 😅
Panda 24 canım 3buçuk ay kuvözde kaldılar ya kendi kendine uykuya geçişleri uzun ama daha kolay oluyor nöbetleşe başlarında bekliyoruz yada kameradan izliyoruz 🤗
Kis_masali Her sese uyanıyo kaynanamgile gitdiğimde napıcam bilemiyorum🤦
Panda Amin inşallah hepimizin bebelerini 🙏🏻🥰
Panda kaynanan yardmc olur belki canm
Kis_masali Önümüzde ki ay kaynım evleniyo eve gelin geliyo bu yüzden aşırı ses falan olucak uyimicak düzeni bozulacak böylece 🤦olan yine bana olucak😐
Panda Allah yardmcn olsun canim. Zor. Tek cocuk ama bu yönden bak. Benim iki tane. Ikisi de Eşkıya gibi😂tek cocuklulara ozeniyorum😂
Panda bayramda sürekli kaynanamlara gittik kalabalıktı falan bebeğimin düzeni bir bozuldu hala düzeltemiyorum bu konuda bilgili olmama rağmen hala düzeltemedim çocukta huy oluştu sanki o kadar sinirliyim ki onlara bu yüzden 🤦🏼♀️ Gitmeme imkanın varsa gitme mahvoluyor tüm düzen
KirmiziOjeli Yok gitmezsem ayıp olur hazırlık falan yapdım özellikle kaynanamgil gelmemi istedi gelin alışsın yanında oliyim diye bide kaynım akrablarından kimseyi daha da yakından olmağını istemez nişanlısının.2yıla yakındı nişanlılar çok olaylar oldu aralarını ben düzeltdim bi sorunları olduğunda bana geldiler.Bide kaynım çok ters onun telefonunda bi nişanlısının bir benim numaram var başka kimsenin yok akrabalarımın bile yok🤷🤦Bana göre ters böyle şeyler ben olsam katlanamam herhalde🤷Sayılı gün çabuk geçer mecbur yapıcam😒amma içimden gitmekde gelmiyo hiç😄
KirmiziOjeli Bu benim de başıma geliyor aşırı sinir bozucu ..
Panda çok şükür artık öyle değiliz. Ben atıyorum besige kendi uyuyor 😂
Panda ne eksik ne fazla bende de durum aynı gerçekten koyar koymaz gözler açılıyor ve gülmeye başlıyor 😂😂