Kızlar eşim işiyle sorunu olsun ya da başka bi sorunu olsun çocuğun yüzüne hiç bakmaz ilgilenmez çocuk yanına gider bakmaz bile yüzüne morali bozukken ben sinirleniyorum benimde arada canım sıkkın oluyor çoçuğa yüz devirmiyorum ama normal mi bu yaptığı
Eş ilgisizliği
Bosver_1111 normal olabilirmi hiç kesinlikle saçma bunu onunla konuşmayı denedinmi
Bosver_1111 normalde ilgili ,iyi bir babaysa canı sıkkın oldugu anları hos gör fakat diger türlü normal degil yapmayı bilip bakmayan anne babalara sinir oluyorum hele ki her canı sıkıldığında böyle davranıyosa.. cocuk o bilmiyor hicbiseyin farkında degil olsa o anda zaten yanına gitmez yada ilgi beklemez cocuk.ama tabi benim de kimse bana dokunsun istemedigim zamanlar oluyor genede ne olursa olsun kardeşim geldiginde, yakında oldugunda en azından gülümsüyorum cocuk etkilenmesin diye .cocuklar hep ilgiye sevgiye muhtac dert sinir iş bilmiyolar anlamazlar
Kızlar bende eşimle 5 gündür küsüm ama o bana yaklaşmıyor diye bende ona yaklaşmıyorum .Napacağımıda bilmiyorum.
Siyem34 küslük sebebiniz nedir ki aynı ev içinde küs kalabildiniz
Bosver_1111 hiç normal değil insan çocuğunu nasıl görmezden gelebilir yahu
KirmiziOjeli geçen birlikte duş aldık eşim akşam tekrar duş aldı bende neden aldın diye sordum tartışma ordan başladı sonra bana güvenmiyosun falan dedi güvenmiyosan git babanın ewine dedi bende küsüm oda küs
Siyem34 🙄 daha önce bişeyini gördünüz sanırım ? Bu kadar fazla tepki verdiyse bi sıkıntı olabilir gibi
Bosver_1111 hiç normal değil ne kadar yoğun yorgun geçse de günü yavrusuna yüz çevirmemeli ne olursa olsun yani eşim öyle yapar ili eli kanda olsa kızımızı ihmal etmez etmesin de zaten
KirmiziOjeli esnaf arkadaşı vardı onunla çok yakınlardı istemedm fakat sonradan öğrendim tekrar görüşüyolarmış o kalmış aklımda güvenemiyorum daha doğrusu