MonaRoka Olivetti hoşbuldukkkk 💃🏻💃🏻 Yalnız hissediyorum kendimi buralarda , bari azıcık sosyalleşeyim yorumlarını sevdiğim tayfa toplanmış hem 😄
Kis_masali Olivetti bi post var üst uste kac orgazm diye. Kiz 30 kere oluyoms. Beni de gecen varmis gördün mü 😂😂😂
Olivetti deleted13 ay yesinler birbirlerini boşver . Bana da bazen bıkkınlık geliyor çekip gidesim geliyor ama sonra yine giriyorum sizi özlüyorum 😂
deleted13 Olivetti Hayır tabiki de o başka bişeydir katıştırıyodur mümkün mü?Anca 1saatte hazır oluyor en erken bünyem farklısı varsa yazsın ama şey vardı Rosalinda var ya “Thalia”sanki bi haber okumuştum gecede 50 kez oluyordu 😂😂😂
Olivetti deleted13 onlar insansa biz neyiz 😂 haberlerde çıkmıştı çocuğun birisi gece de 28 kere boşalmış ölmüş 😳😳😳. Sıkıldıkça şaapmış
Kis_masali deleted13 ya aslinda sey. Ben tuvaletim varken orgazm oldugunda fiskircak gibi oluyo kendimi kasiyorum. Sonra kasiklarim agriyo. Onunla alakasi olabilir mi ki😁
deleted77 deleted13 bozuk belliki bizim 😂 ben okumuştum belli bir sayıdan sonrası kalbi tetikliyor kadınların özellikle