deleted13 Olivetti Spora başladım gün içinde çok giremedim ,güldüren düşündüren yorumlarını göremedim😂🌹
Olivetti deleted13 önce güldüren veya düşündüren bir post olması lazım 😂 kendini tekrar ediyor burası
deleted13 Olivetti Ayy dur öeegg geldi artık 52 saniyede kaldım salise inmiyor,yattığım yerden bacağımı kaldır indir yaparım benim spor anlayışım bu,bir de şey farkettim ben çok rahatıma düşkünmüşüm😂😂
Olivetti deleted13 ama kendine vakit ayırıyorsun hiç olmazsa . Ve kendini daha sağlıklı hissediyorsundur 🙂
Olivetti deleted13 1 ay sonra tatile gideceğim acilen detoks yapmam lazım 😂 ve ağustosta işe başlayacağım bomba gibi dönmem lazım sahalara 😂
Panda deleted13 2 gün önce karın kaslarını işletecek hareketler yapdım 10 dk.3 gündü karnımda ağrılar var 1 daha kendime eziyyet etmicem diye söz verdim asdfgjlkkl😄
deleted13 Olivetti Mecburiyetten polislik için hoş 2 saniyeden şuan eleniyorum zaten,yoksa evde yatmak tam benlik iş😂
CesurCivCiv Olivetti Olivetti ya telefon sıkıntıya girdi 3-4 ay yoktum geldim yine buradasın yine aynı hanımefendi kişiliğinden ve kodum mu oturturum laflarından ödün vermemişsin kimsenin postunu tozlamayayım diye yazim dedim buradan 🌸