Zeynep_ Annesivekizi Bende rahat olmak için topluyorum.Ama ilişkinin ortasında kendiliğinden açılıyor😍😍
Annesivekizi Zeynep_ avokado_sever30 Cnm01 Rouge Kis_masali teşekkürler ben de açık kullanıyım o zaman artık😂
avokado_sever30 Annesivekizi ben yerine göre davranıyorum ama genelde açık oluyor ve eşim tutuyor sürekli her pozisyonda oda onu seviyor demek ki diyorum ve toplamıyorum o tutsun diye benim de çok hoşuma gidiyor hele ki böyle duruma göre çekiyor sıkıyor bitiyorum 😂😂
Cnm01 Annesivekizi Benim eşim saç delisi saçlarim belimde ve kesinlikle hep açiktır Savurmama deli olup Daha çok aziyoo😅
Rouge Annesivekizi sacını savur hareketler bisey yap arada hem hosuna gider hem yüzünr gozune gelmez😂
Kis_masali Annesivekizi benim ki hem acik hem bagli olur. Yani ustten azcik baglarim. Alttan acik olur. Malum sacimin cekilmesinden hoşlanıyorum. Iliski sirasnda🤭
Sedaa Annesivekizi genelde açık olur 😁 saclarım omuz hizamda. eşim kesmişti saclarimi 2 ay önce kadar. Bu sac sana cok yakıştı deyip duruyor, haliyle bende hep salıyorum sacları 😂 zaten kapaliyim, evin icinde hep açık gezerim, fazla toplamam 😁
Annesivekizi Sedaa ay çok dökülüyor ya sırf o yüzden evde hiç açmıyorum da ilişki sırasında açıyım diyorum o da zor oluyo😂
Annesivekizi sssonsuz derdim için Yasin dağıtıyorum🤣 merak ettim herkes napıyo diye kapalı olduğum için çok fazla saç modeli de bilmiyorum o yüzden sordum
KirmiziOjeli Annesivekizi açık tabii kii saçlarımı savurmama deli olur 😅 toplu isterse kendi eliyle tutuyor zaten adhahhshs
Happykidsci Annesivekizi genellikle toplu oluyor du ama son zamanlarda açık bıraktım sanırım bu eşimin de hoşuma gitti tuttu felan benim de hoşuma gidince açık bırakıyorum artık
Sananebesalak Annesivekizi özellikle ilişki için hiç saçımı açmadım ya da toplamadım o an nasılsa öyle 😂 ama saç açıkken yaparsak eşim zaten sürekli eline filan dolayıp asılıyo 🤣🤣🤣 sonra kırbaç dkxkskwöö
Hsbcnnc Annesivekizi genelde toplu olur açıkken ben hiç rahat olamıyorum onunda ağzına kıl falan geliyor pek hoşlanmıyor sanırım 😅