Fidan ureylisen test elemisen men qorxuram test elemeye Birden olmaz deye

Aygun-Azeri sraga gun eledim ureyim test cixmadi belkede cixmisdiye atmisdim onu bundada bes deq sora heldim baxdimki ikiside cixib biri tam tund o biri rozvu tam bilinir yeni

Aygun-Azeri he belkede realliga gore deyr bilmirem ozde ses atibki nahaq test elemisen senin vaxtin 14udu ele bir sehv hereket elemisem😅belede fikirlesrem deyrem belke ele bele gosterib nem agkima her sey gelir

Fidan yeqin var In we Allah Yaxwi olar wunun wurasinda 1 hefte qalib birazcada sebrli ol

Aygun-Azeri pisi oduki sebrim yoxdu .ama xeyrlisi insalah.kecse yoxluyaram☺️🐥

Rasev tamam ureyim cox sagol .bir hefte ara vererem onda

Rasev Salam. Necesiniz? Bildiyime gore hamilesiz bir soz soruwa bileremmi sizden ?

Aygun-Azeri salam ureyim yaxsiyam heyecanliyam bugunde test eledim iki xet cixdi 14u nu sebirsizlikle gozduyrem inanki belim agriyir usdune saglig ureyim.sen neynirsen necesen

Fidan ay In we Allah hamilesen 🤲 Senin yerine Men heyacanlaniram. Menemde 10 nun gozluyurem aybawi agrilarim var bu gunde menden ag axinti olub bilmirem nedi