Ayteh Elman baci eslinde çetin deyil ancaq burdan basa sala bilmirem yeqin ki şekil atmagi yoxsa atardin
Ayteh Kerimcan Arzum94 baci yemeyini qetiiii kesme bilmirsen o usaqin senle qidalanir senin bedenindeki seyler sene ayitdi o usaqa çatmir hecvaxt men o qeder peşmanam ki saat 12 de dururdum özumu bagisliya bilmirem o du ki 12 de dururdum emelli de yemek yemirdim oz usaqimi ac qoyurdum bilerek etmirdim tebiyi sadece ilk hamilelik cox diqqet etmirdim Amma Allahin izni ile birde hamile qalim elime ne keçse yeycem gunde 3 yox 4 defe yemek aralardada ancaq meyve yeyecem😀 qurban sene usaqini aç qoyma
Ayteh Kerimcan baci Elman teste idrar töken kimi oldu ? 2 xett? Silik de olsa eyer yeni solğun xestte olsa ilk 5 deyqada çixibsa demek hamilelik var tezedi ola biler sen birdene de test ele yene ele çixsa ancaq caliş ayri marka test olsun yeni basqa olsun cigarasi ki rahat olsun icin
Elman Axsaminiz xeyir canlarim )) qizlar aybasimin gunudu ama xesdelenmedim testdede normal cixmir cox silik cixir cinsi munasibetde olmaq olar?
Oksana97 Qizlar salam. Menim bir sualim varee. Mende tezelikce bir sey yaranib. Demeli aybasidan 10-15 gun evvel aybasi agrilari olur mende. Normalda 3-4 gun evvel olurdu. Ama indi bele olur. Bu neden ireli gelir? Hamile deyilem
Nasibacva İnşallah gozleyenler içi men qarıwıq bu ay yaxşı xeberler alarıq. Allah hamının komeyi olsun. 🙏🏻
Raya Burda oxuyuram qizlar yazdiqlarinizi adam biraz teselli tapir ureyi sakitlesir dedim mende yazim hec olmasa )
Aytac099 Hamilələr inşaAllah sağ salamat körpələrini qucaqlarına alsın. Allah olmayanlara da qismət etsin🙏🏻
Elman Can qizlarim salam necesiz? Day demiyine men wekil atanacan usag dogulacaq)))) menede maraglidi bir birimizi gorerdik