Revane Arzum94 Elman Kerimcan Menim uje 23 yawim varsa bacilar men indiyene kimi ne sarimsaq nede sogan yememiwem iysi bele gelende deli oluram
Ayteh Elman baci mende de 5 gun geçikdim ay basi oldum ilk defedi ele şey olur heç abort olandan sonra gecikme olmamişdi ele bil fesille elaqederdi
Arzum94 Ayteh baci biz ama sarimsag sogan xowlasagda Namaz qildigimiz vaxtda duwur deye yemirik yoldawimda xowluyur mende xowluyudum indi yox ama biz evvel sarimsag gunu edirdik evde hami yeyirdi vay biri qonag gele 😊😊
Ayteh Arzum94 😀😀😀deme sarimsaq gunu baci birde sarimsaq yiyib yatilan otaqdan seher arag icib yatmiş insanin ki otagindan iy gelire vax ele qoxu gelir inanirsan 😀😀😀qardasim yeyib yatan da seher anam uzune elek qaz taxib iceri girirdi 😀😀😀
Arzum94 Kerimcan menim balimi op gozel bacim Revane Salam Aleykum bacilarim necesiniz?gununuz xow kecsin inweAllAh
Revane Arzum94 Salam baci her vaxtin xeyir necesen?Sizin haminizin gunu xow ehvali gozel olsun inwallah🤲Wukur men cox yaxwiyam
Arzum94 Revane can baci qiz vaxtdida xowlamiwam ne yalan deyim sadece evdede cox yemirdim ama xowluyuram ne yalan deyim evvel sarimsagin iyi gelende deyirdim ay ne yeyerem sarimsag idi ancaq qizarlimiw yemeklerle yemeyi xowluyuram
Arzum94 Nasibacva Salam Aleykum baci mende 25 yaw oktiyabrin 7si oldu en gozel hediyemi AllAh (c.c) verdi cox wukur Elba baci sennen qoca men varameee 🥺🥺🥺
Revane Arzum94 Baci tort biwirmeye bawliyiram atacam qutarim balli tort seher qeyd edecek axi qaynanamgil ona gore indi mende hazirliq gorurem
Arzum94 Birde bacilarim yoldawim iw goruwmesine getdi inweAllAh alinar onun evezine heyacan kecirirem birce alina