Herkese iyi akşamlar. Benim bir sorum olucak ikinci kızımı doğurduktan sonra çok zor günler geçirdim, doğumdan sonra 40 gün kadar kan gelmesi lazım ama benim sürekli duruyordu, iğne verdiler, iğneler 10, 15 gün kadar fayda etti sonra da antibiyotik tedavisi gördüm. Şimdi 6 aylık olucak bebeğim bazen ağrılarım oluyor, sizce bu ağrılar normal mi 🤔 cevap yazarsanız çok sevinirim.
Arada sırada ağrılarım oluyor
Ben ilk dogumdan sonra sadece bir hafta adet gordum fakat oglumu dogurduktan sonra tam 40 gun adet gordum. Simdi senin ne gibi agrilarin var ben onu anlayamadim cok gecmis olsun
Hangi bölgelerinde ağrıların var canım
Misra çok teşekkür ederim canım, valla çocuk olunca 40 gün adet oluyorsun ya benim o 40 gün olmadı doğumdan 5 gün sonra kesildi, çok ağrılarım oldu ve sürekli ilaç verdiler kan gelebilsin diye, şimdi adet görüyorum çok şükür, fakat adet gördükten 4,5 gün sonra bir ağrı geliyor ayakta zor yürüyorum, sanki böyle tekrar gelicekmiş 😕
- Düzenlendi
Rumos30 valla canım adet olduktan 4,5 gün sonra ağrım oluyor aşağıdan sanki tekrar adet olucakmışım gibi, yürüyemiyorum bile ağrıdan 😕