Zehramelekk Durex marka kullanmaya başladık ama inanılmaz kaşıntı ve akıntım oldu. 1 haftadan beri sürüyor yeni yeni iyileşti. Kayganlastiricidan olabilir mi acaba?
Rouge Zehramelekk olabilir pek bilgim yok o yüzden yazmadım alerji malerji enfeksiyon bilemicem .marka degiştirmişsiniz ondan olsa gerek baska marka dene
KbraOzy Zehramelekk ben direkt prezervatiften oluyorum ne zaman kullansam iki gün sonra kaşıntı vs başlıyor. Kayganlaştırıcı hakkında da çocuk yapmayı planlarken önermiyorlardı o içinde ki maddelerden dolayı enfeksiyon olabiliyormuş diye biliyorum.
Pepexx Zehramelekk malesef oluyor beni önce enfk yaptı sonra mantar ben ondan ıldugunu anlıyama kadar prezervatifte aynı bazı bünyeler reaksiyon göateriyor malesef bende onlardanım
Zehramelekk Rouge tamam canım öyle yapayım, geç cevap verdim kusura bakma 😊cevabın için çok teşekkürler ♥️
Zehramelekk KbraOzy Ya bilmiyordum bak bunu öğrendiğim iyi oldu, kesin içeriğindeki maddedendir o zaman ya. Her seferinde böyle oluyor,kurulukta varne yapacağımı şaşırdım