Hic biseyi unutmak istediniz mi? Yaşanmış bir olayı yaşanmamış saymak? Bu ara buna çok ihtiyacım var. Hatırlamak unutmaktan daha kolaymış. Nasıl unutabilirim, o hislerimi nasil silebilirim bilmiyorum. Keske bi yolu olsa.

Bingo bende cok sey yasadım ama hicbirini unutmak istemem, gecmişimle de barışıgım .her olay bana bisey kattı. unutmayı düsünmek yerine bana kattıkları olumlu seyleri düşünüyorum ve bundan sonraki hayatımda tekrar yaşamamak için sadece mutlu olmaya bakıyorum .kimsenin de bana bunları yasatmasına asla izin vermemeye çalışıyorum unutmaktansa bunlar daha etkiliyo

Rouge peki bu sey sizi değiştirecek bisey ise. Hic olmadığınız birine dönüştürecek kadar kalbinizi kirdiysa. Yine de hatırlamak ister miydiniz

Bingo Gerçekten unutmak istediğim çok acı şeyler var hepsini unutabilmek için bütün servetimi verirdim 🥲 Ama imkansız olduğunu kabullenince alışmaya başlıyorsun. Mesela şu postu görene kadar unutmuştum 🥲

Bingo kötü olayları kimse hatırlamak istemez .herseyin kattıgı kücük de olsa olumlu yonu vardır ben buna tutunuyorum ve bu sekilde hatırlamam bana dokunmuyor artık .ne yasadıgını bilmiyorum canım ama bazen bazı olayların bizi değiştirmesi yararımıza olabiliyor. birde ben hicbirseyi unutmak istemem ya bana yapılan iyiligi kötülügü değişimeme sebep olan seyi vs vs .belki bu sekilde daha güclü olucaksın senin dönüm noktan bile olabilir bu degişim cünkü bende öyle olmustu cok sonradan farkettim .ne yaşadığını bilmedigim için de bisey diyemiyorum soramıyorum da cünkü anlatmak istesen yazardın diye yada senin anlatıp tekrar üzülmeni istemem

Rouge sanirim benim de olumlu yön bulmam gerek. Yoksa ciddi manada delireceğim. Hic olmadığım bir insana dönüşecegim.

Akrep evet öyle. Dilerim kaldırabilecegim bir imtihandır.

Bingokötü şeyler yaşadım ama yine de yaşadığım hiç bir şeyi unutmak istemem .. beni bugünki ben yapan o yaşadıklarım … 🙂

Olivetti bilemiyorum. Ben de hep öyle düşünürdüm. Geçmişteki ilişkilerim, hatalarım, kalp kırıklıklarım. Ama bir travma. Cok agir. Sanırım unutabilmek nimet olurdu.

Bingo anlatmak seni rahatlatırsa anlat , yaz .. burada seni kimse kınamaz .. belki teselli bile edebiliriz

Bingo dert yarıştırmak değil niyetim ama geçmişte yaşanan ilişkiler , hatalar konusunda pek az insan benim elime su dökebilir .. yaşandı bitti . Napalım geriye dönüp düzeltemeyeceğimize göre bari sürekli kendimize hatırlatıp kahrolmayalım

Olivetti malesef rahatlatmaz aksine tekrar tekrar yaşıyorum.

Olivetti bu biraz daha farklı 😶 yani ne hissettirdiğini söyleyeyim. Kalbimi yerinden sökmüşsun gibi

Bingo bende bı ara senin gibiydim. Aklımdakiler beni çılgına çeviriyordu neredeyse. Ama bı kaza geçirdim ve hafızam silindi. Kazadan tam bir buçuk ay sonra gözlerimi açtığımda kendi adımı dahi bilmiyordum, unutmuştum çünkü. Yavaş yavaş bazı şeyleri 0′dan öğrenmeye başladım. Doktorlar hafızan geri gelir muhtemelen dedi ama 10 yıl oldu hafıza konusunda alzaymır hastaları gibiyim.düzenli olarak uyuyup uyandıktan sonra yaşadığım olayların çoğunu unutuyorum. Ve emin ol bu çok kötü bi durum. 😔

4 gün sonra

Bingo keşke unutmanın bir yolu olsa içinde derin yaralar bırakan olayları nasıl unutur ki insan çaresini bulursan banada söyle :)

Bingo İnstagram da psikolog Esra ezmeci var, geçmiş temizleme diye birşey varmış bir araştırın derim. Unutmak istediğiniz sizi ne kadar etkileyen birşey bilmiyorum ama bazen yaşadıklarımızdan ders çıkarmak icin unutmamak faydalı olabiliyor. Ama bazı şeyleri gerçekten hatırlamak bile istemiyor insan KESK’e kolay unutabilsek 😶