deleted77 Olivetti 🤩 destekçin olduktan sonra yorucu olmuyor ama bir bebeği dünyaya getirmek sadece onu doğurmak demek değil inşallah herkes bunu bir gün anlar 🙏🏻
Ortasekerlikahve papatyaaaa bende kızım 22 aylıkken hamile kalmıştım oğluma kızımın hamileliği doğumu kendisi o kadar rahattı ki sürekli uyurdu kendi kendine oynardı kucak istemezdi. Ama oğlumda hamilelik doğum çok çok zor geçti doğdu şuan 17 aylık günde 3 4 saatlik uykuyla duruyorum aşırı hareketli erken emekledi erken yürüdü ne yapacağı belli değil o kadar pişmanım ki kızım 5 6 yaşlarındayken dogurmadigima
deleted77 Deleted6 sizin yazdığınızı anlamadım diye bir kelime yazdığımı hatırlamıyorum neyse bambaşka düşünüyoruz.
Deleted6 deleted77 ben zaten büyük sorumluluk aldığımin farkindayim , annelik fedakarlıktir zaten , amacım iki bebeğime de en doğru şekilde bakabilmek , yanında olabilmek yoksa artık vicdan azabı çekiyorum
Deleted6 deleted77 , 3 buçuk aylıktı bebeğimi de tarlaya götürüp orda emziriyodum , sonradan nenemiz bakacağını söyledi, 1 yıldır bakiyo allah razı olsun ama kendim ilgilenmek yanında olmak istiyorum, en güzel günlerinde ben eğitim vermek istiyorum
sirinhatun Olivetti valla ben 22 yaşında anne oldum hatta kızım 7 buçuk aylık 23 e girdim ama iyilide erken yapmışım gençliğimi heba ettiğimi düşünmüyorum he belki eşim benden çokca büyük olmasa bi 26 yaşında falan yapardım, ama kızımla birlikte giyinip süslenip dışarı çıkmaya bayılıyorum iyi ki var 💕💕
papatyaaaa ZRaporu hiç düşünemiyorm kendimi zaten 2 cocukla bi ara yerse diye düşünüyorm sonra yazık etme kendine die wazgeçiyorm 😁 hayırlısı bakalım
papatyaaaa Olivetti ben zaten bi ömrümden 10 seneyi gözden cıkardm 😁 bakalım hayırlısı Allah kuwet wersn tüm annelere
papatyaaaa Lokumella maddi olarak yeteriz de manevi olarak dedigm gibi bi deli cesareti lazm 😁 illaki pişmanlık olacak illaki nerden cıktı bu ikinci olacak ama bakalım 😁
papatyaaaa deleted77 maddi olarak yeteriz cok şükür durumumuz yerinde. Ama manewi anlamda düşnmek lazm kafayı yicem düşnmekten 😁 bende ablamı düşününce hep iyi ki ablam kardeşm var vs şeyler düşünüyorm 😁 kendimizi ileriyi düşünerek teselli edelim bari 😁😁
deleted77 papatyaaaa zamana bırakmak artıları daha fazla ve iyi bana göre ilk bebek azda olsa ebeveynlerden bağımsız aktivite vs.yapabilecek seviyede olması mantıklı 🙏🏻
papatyaaaa deleted13 bende senin gibi rahatlıga alışmaktan korkuyorm o yüzden beraber büyüsnler istedm 😁 Bakalım hayırlısı
deleted13 papatyaaaa Ben yine pişman değilim beklediğim için uzun süre ben de aynı anda büyüsün mantığı yok,yıpranma payı da çok herşeyiyle kendim ilgilendiğim için o düşüncede benlik değil,herkes farklı kendinde o potansiyeli görüyorsan 2 de yap 3 te😅Ama yaşın çok ilerlemesin tek diyeceğim bi 25,26 lı yaşlarımdaki gibi dinç değilim 1 yıl bile farkediyor.