Bugum adetimin ikinci gunu ama daha olmadım ağrım var sanki olucakmış gibiyim bilemiyorum acaba hamile ola bilirmiyim???

Bence adet olucaksn bende öyle oluyo benım 15 gun gectıgıde oluyo agrılarmda cok oluyo

Deryasss bildiyin adet ağrısı canım ama ovilasyon zamanını deyerlendrdiyim icin dusunuyorum hamilr olurmuyum diye adetim gecikmez aslında bilemiyorum insallah hayırlısı oıur. İşte bel ağrısı aşağı bölgeler falan ağrıyo

Edal Anladim Kuzum sende bendensin ama benim asasi pek armiyo goguslerinde varmi bisey ne zamandi yumutlama gunun hatirlimisin

• Edal bunu yanıtladı.

Deryasss ayın 9u galiba yumurtlama gunumdu.evet göguslerimde ağrı var hassaslık var adet dönemimde bu kadar olmazdıı

Benimde 2 gun gacikti ve benim sadece sol kasigim agriyor bazen bide asiri derecede goguslerim cok agriyor gece uyuyamiyorum agridan bide cok yorgunum sizce ne olabilir

Rabia bence hamile olabilirsin sol kasık ağrısı hamilelikten oluyo genelde

Rabia bende de sol kasık ağrısı olmuştu hamile olduğumu öğrendim

Edal kizlar ben tez tez tuvalete gifiyorum idrar.bir aylik evliyim bu ayin 14u son reglim oldu .bu neden ola bilir

• Edal bunu yanıtladı.

Fidan bende daha yeni evliyim ama bildiyim kadaryla hamilelikte tez idrar oluyo.bide üsütmüs ola bilirsinn