CesurCivCiv Telefon sıkıntısından dolayı ara vermiştim simdi döndüm ama yine aynı. Burada yazılanları okuyunca acayip istekli oluyor daha sabah oldu saat geçti ama canım çok istiyor ☺️ Acaba ben körü biri miyim
Blablablaaa__ CesurCivCiv hahahaaa 😂😂 okuyunca şehvetleniyoruz bacım 😂 napalım kocaları bekliycez mecbur 😂😂
Olivetti CesurCivCiv ben ergen iken Facebook’ta uydurmasyon abartı sex hikayeleri oluyordu onları okuyup okuyup yükseliyordum 😂😂 onun gibi bişey mi seninki de 😂
Pogacayanak Blablablaaa__ onları beklersek ooooo 😂 yani ben kendi adıma konuşuyum onu beklersem daha çok beklerim gibi 😂
Blablablaaa__ deleted77 internetten önce gazeteler vardı hahaahaa 😂😂 posta okumadım diyen yalan söyler 😂😂😂😂
Olivetti deleted77 ortaokulda posta gazetesi alıp köşe bucak yerlerde haydar dümen okuyorduk birde inanıyorduk yazılanlara 😂😂😂
Milom CesurCivCiv daha az önce beraber olmadan, aklımdan foruma girip ateşlensemmi diye geçti vallahi aklımdan:) ama fırsat olmadı 😂
CesurCivCiv Olivetti bennbabamdan gizli okur o sayfaya değilde yan sayfaya bakıyor gibi yapardım birde elimde orada yazılan hocam çok ufak hocam çok büyük yazılarında yazılan cmleri hesaplardm😆😆
deleted77 Olivetti sırf o sayfaları okumak adına annemlerden gizli posta alırdım arkadaşlarla okuyup atardık 😂😂 inanmak tabi o zamanki saflığımız 🙈😂