Zehramelekk Ozge ya yan tarafları değilde ben en çok üst duz olan taraf var ya en çok tüy olan bölge. Oradan çok korkuyorum aşırı hassas derisi oranin. Cidden acımadı mi bende yaptırmak istiyorum ama asla cesaret edemiyorum
Ozge Zehramelekk sana yemin ederim bakk bacagini hic agdayla aldirdin mi bilmiyorumm amaa bacak nasilsa orasii da oyle normalde benim acı esıgim cok dusuktur ben bile dayandıysam herkes dayanır
Zehramelekk Ozge evet çok aldırdım bacağımı canım, iç bacak kısmım çok acıyor diye cesaret edemiyorum. Valla senden cesaret geldi gitsem mi napsam. Peki özel olacak ama uzatmış mıydın birazcık yani öyle daha mı kolay yoksa kısa hali mi daha kolay
Ortasekerlikahve Ozge 1 hafta önce gittim agdaya ama bekarligimdan beri ve hamilelikte de hep gittim sadece doğumdan sonra 1 sene kadar gitmedim normalde acımıyor biri burda pudra sürün demişti Allah’ım neden sürdüm resmen ağladım ya birde kadın dedi ki adetin bitince ve adete yakın gelirsen acır pudrayı sordum asla sürme kururttugu için deriyi acır demişti ve ben ertesi günü adet oldum tavsiyemdir pudra sürmeyin giderken ve adet bitimi yada yakınken gitmeyin ortasında gidin 🤔
Ozge Ortasekerlikahve evett pudraa daha cok acıtıyorr ben hicbisey surmemistimk direk oyle gittim valla hic te bisey hissetmedim abarttiklari kadar
Ozge Zehramelekk evett yarm cm falandi kısaa olunca daha zor olurr biraz uzatt oyle git valla cok rahat edeceksin ben bile yaptrdaysamm herkes yaptirir
minionss Ozge herkes uyuşuyor diyor sanırım bi ben uyuşmuyyorum😂evlenirken yaptırdım çok canım yandı ama normal doğum yaptım düşünün 😂
Antisosyall Ozge Asla cesaret edemiyorum norml doguma cesaret edip norml dogum yaptim ama ağda gözümü korkutuyo kas aldirirken bile gözüm yaşarır acidn deil ama yasariyo nie bilmem.Hic genital agda yaptirmadim ondn herlde acir die düşünüyorum.
Ozge Antisosyall bende oyleydimm cok korkuyordum hatta bana sey demislerii tansiyonum dustu falan demislerdi iyice korkmustumm gecen gunde bacak icin agdaya gittimm kuafor deki abla dedi ki gel oranida alalm dedii korkuyorun falaj dedim hic korkma dedii bi cesaret tamam dedimm sana yemin ederim bacaga yapilan agda da aci nasilsa orada oylee kii ben hep jilet vurdumm kıl köklerii iyicee kalinlasmistii ve cok cogalmistii erkek gibi cikiyordu resmenn ben bile dayandysamm herkes dayanir abarttiklari kadar yokk hemde cok buyuk rahatlk jiletle aliyorsun 2 gun sonra yine ayni ama agdaylaa 1 ay rahatsnn ve azaliyorr 🙂
Antisosyall Ozge Aynn ya bnde hep jiletle aliyorum bacaklrimada agdsyi kendim yapiyorm agda bantiyla alıyorum koltuk altinida aliyorm ama genitale cesart edemedgmden hep jiletle aldm bugüne kadr 2 gn snra geri cikiyo yeni cikmaya baslayinca tekrar jiletledgmdede kil kokleri kucuk oldgu icn kaniyo sıkıldm bundurumdn 2 gnde bir temizliyorum koltk altimi veya bacagimi agda bantiyla alinca 2 haftaya yakn sure gidiyo en azindn
Ozge Antisosyall bence cesaretini topla 1 kere agdaya gitt sende anlayacaksn hak verirsin banada bi kere gozunu karart