Merhaba kızlar çok utanarak soruyorum ama bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var eşimle ilşki sırasında zevk almıyorum varmı önersi olan

Bende zevk almıyorum bence benden kaynaklı değil o işini bilmiyor konuşsam dedim bi türlü konuşamadım ne zaman konuşurum bunu bilmiyorum 😄

Hestag inanır mısın bende yeni evliyken fazla zevk almiyordum🤭 yani eşim elinden geleni yapiyordu ama yok, orgazm felanda olmuyordum. Ama eşime hiç yansıtmadım. Sanki cok zevk alıyormuşum gibi davrandim. Oğlum doğduktan sonra bende bu foruma üye olmuştum 2 sene önce. Burdan cesaret aldım, kendime güven geldi ve ilişki sırasında nereden zevk alıyorsam eşimi öyle yönlendirdim. Mesela ben dogy pozisyonunda daha rahat orgazm oluyorum bunu ögrendim, tabi eşimin el destegiyle. Eşimin elini tutup nereyi ellemesini istiyorsam elini oraya götürüyordum. Pozisyonlari kendim ayarliyordum, sonra zamanla eşimde ögrendi nereden zevk aldigimi. Simdi ben demeden kendisi degisik degisik pozisyonlar ayarliyor, 😂 bence sen ipleri eline al canım. Eşini sen yönlendir. Inan bana daha zevkli olacak öyle. Hem erkeklerde iliski sırasinda biraz yönetilmeyi seviyor. ☺