• Muhabbet
  • Boyu 150 olup ehliyeti olanlar 😂

Ya haftaya sürüş dersim başlıyor. Bugün eşimle ilk kez bi oturayım şoför koltuğuna dedim hiç oturmadım şimdiye kadar Fransız kalmayım ilk dersten dedim ama o da ne 🤭 debriyaj diye bi bela var tüm basmak gerekiyor koltuğu önede yitsem kaldırsamda rahat edemedim zaten yapıştım direksiyona 🤭😂 sağı solu görmek bile mesele… Var mı bana taktik maktik 😂

Thinky aman bacim takma kafana sinavlari gecmek kolayda su zamanda onlara para verip kayit olmak birde sonrasinda para verip cikarttirmak mesele ben herseyi gectim falan nisanliydik esimle spnra dugun telasi para sıkıntısı derken cikartiramadik cok pahaliydi ozaman bize gore yandi ehliyetim tum emeklerim bosa gitti cikartiralim diye bir gittik gunu 5 gun gecmis naparsak yapalim kabul etmediler cikartiramadik yandi gitti kül oldu anlayacagin🤦‍♀️sana basarilar dilerim sakinlik en onemli kural sakin ol herzaman gerisi hallolur 😘❤️

LiTeraRy çok üzüldüm sizin adınıza… Umarım en kısa zamanda sizde yaparsınız… Bende bunun içinn2 senedir birikim yapıyorum.. Hamile kaldım kenara atmaya başladım😂 eltimin vardır ehliyeti çok sık da kaza yapar geçenlerde bir dükkana girdi cam çerçeve indirdi… Birazda ona inat 2 senedir birikim yapıyorum ve heba olsunn istemiyorum haliyle 😂 nasıl edicem bu boy sorununu bilmiyorum

Thinky hahah iste ehliyeti almakta sorun sonrasinda surmekte ama zamanla alisiyorsun diyorlar insallah kazasiz belasiz halledersin herseyi ❤️boyuda sorun etme bende oyle bir uzn sayilmam simdiki arabalar her boya gore koltugunu ayarlarsin kendine gore ilk basta o rahatsizlik hp olur aslinda boydan kaynaklanan bir mesele degil aliskanlikla alakali aliskin olmadigin icin sana hem uzak hem rhatsiz hem tuhaf geliyor ama goreceksin bir zaman sonra boy sorunu yada surme sorunun kalmayacak. Bende sen gibiydim ama derslere duznli gittim ve dikkat ettim ogrendim ehliyetim yok ama simdi birisi araba verse 2 dakika panik olsam bile hemen sonrasinda alisir ve surerim yani sorun olmayacak zamanla goreceksin ☺️❤️

Thinky sürerken direksiyonun içine kadar girmene gerek yok ki 😆 daha rahat oturuş pozisyonları seç birde debriyaja ayağının tamamıyla değil de ucuyla bas ☺️

Thinky merhaba ben bir videoda izlemiş tam bel kısmına yastık koyarak popo kısmını öne doğru alıyorsun ve kısa boylular için kolaylık oluyormuş bende sınavı geçtim haftaya derslerim başlıcal hayırlısıyla hepimiz tek seferde alalım inşAllah 😍

Thinky koltuk ve direksiyon için çeşitli ayarlamalar var kendine uygun hale getirirsen sıkıntı kalmaz 😁

Thinky direksiyona yapışma , zaten sınav esnasında öyle direksiyona yapışırsan bırakabilirler .. rahat ol kasma . Boyun bence yeterli debriyaja basmak için . Tam basmasan da olur ayağının ucuyla iyice kavrayabiliyorsan kavra . Sınavda izin verirlerse sırtına yastık koy debriyaja biraz daha yaklaşmış olursun. Birde benden sana en büyük taktik araba kullanmayı sıfırdan direksiyon hocandan öğren 😂 eşler cok asabi oluyor öğretirken 😂 ben araba kullanmayı direksiyon hocamdan öğrendim sağolsun 1 haftada trafiğe çıktım onun sayesinde . İnşallah iyi bi hocaya denk gelirsin

Thinky boyum 150 ama arabanın ön koltuğuna hiç oturmadim yine de destek olmak istedim 🤍🌼🤍

Thinky sürerssiinn rahat ol boy yüzünden cok yapısmana gerek yok, ilk zamanlar tedirginlikten yapısırsan direksiyona o ayrı, bisey diyemem bende yapısırım ama zamanla alısıcaksın

Thinky annemin boyu 1,50 ve ehliyeti var gayet rahat kullanıyor sorun olmuyor😆

deleted_4033 kız ayak numaram 35 bile bol kalır bende 😂😂😂😂 parmak bile yetişmiiiiii yetişmiiiiii içine giriyorum direksiyonun

Thinky bende ilk kursa gittigim zamanlarda zorlanmiştim. Koltugu direksiyona kadar çekiyordum resmen 😂boyum 159 bu arada 😂 sonra zamanla aliştım ve ilk sınavda gectim. ☺ tabi 4 sene oldu ehliyet alalı ama hala arabam yok 😂 yeni evliyken eşim kendi arabasini kullandiriyordu, cok rahat trafikte sürüyordum sonra hamilelik dogum derken unuttum. Simdi yine eşim ara sıra sürdürüyordu ama stop ettiriyorum ,unutmusum biraz 😂 stop ettiriyorum diye kavga ediyoruz eşimle. Tekrar kursa gidip ders almak istiyorum,eşim ögretemiyor, cok sinirleniyor. Ehliyeti bakkaldan mi aldin diyor 😂😂 bence kendine güvenirsen boyun bi önemi yok. Benim yengem var tam 1,50 boyunda süper araba kullaniyor. ☺

KirmiziOjeli en sona çekiyorum hepsini kendi arabamız da ama yinede yetişmiyor ki arabamız kibar küçük birşey yani

Thinky bende ya 🤣 ama bı sure sora alışıyorsun bn başta eşime bakıyorum arabaya bakıyordum eşim hadi hadi görmezden geliyorum dedi ve bı hafta koltuğun ayarlandığıni bilmiyordum şimdi rahat sende alışırsın aslında arabaya tam alissan oda çok fazla göze batmas

Thinky 1.46 boyla arkadasım aldı 😁 altına minder koydurmuslar 😁