Boşalmak tam olarak nasıl bişey bi aydınlatın verem oldum 🤷😃
Bilmediğimden soruyorum
Esmerkiz ben hiç görmedim yeniyim çünkü
-bigitya- erkekler boşalır , kadınlar orgazm olur 😊 eger hıc yaşamadıysan doktora gitmelisin? Kaç senelık evlisin?
-bigitya- bi ton post var,acip bakmayi denedin miiii
Kis_masali Pembekoala_ Tweetyy ZRaporu kızlar bence bu uygulamada yaşı oldukça küçük kardeşlerimiz var ve burdan okudukları onları kötü etkiliyor bunun gibi soruları evli bi kadın sormaz ya
Sananebesalak zannetmem. Yaşı küçük olunca hemen belli ediyo kendini. Hem de daha onceden bi post daha acms. Evli bu bayan.
Kis_masali evet sonradan baktım profiline çok ilginç gerçekten amaç ne acaba
Sananebesalak bi önceki postunda eşinden dert yanmış. Orgazm olmayan o kadar kadın var ki ben inanıyorum ama hissedilen bir şeyi kelimelere döküp anlatması zor oluyor.
ZRaporu evet sonradan gördüm o postunu anlatmakla olmaz tabi yaşamak lazım inşallah yaşamayan kadın kalmaz
Sananebesalak temennimiz tabi ki ama partnerde bitiyor iş.
ZRaporu aslında partnerde değil bence olay tamamen bize bağlı ya eşler genelde bizden bekliyor yaklaşımı sonrasında da odaklanmak kendini kaptırmak lazım en önemlisi partnerin de payı var tabi ki erken boşalma vs varsa zor
Pembekoala_ doktora gidince ne olacakki
-bigitya- anlatılmaz yaşanır 😍😍😍
İnstagramdan cinsed i takip et orda kadın doktorlar orgazmı anlatıyorlar ve önce sen elinle yada vibratör ile olmaya çalış sonra eşinle konuşup yapabilirsin