Nefedukaa Deleted6 ay hayır eşimde zaten hemen siler yıkar oda cok rahatsız olur yatağa falan değer diye
Panda Deleted6 Kokusunu bile sevmem eşim kendisi bile sevmez üzerime falan boşalsa biliyor sevmediğimi hemen kendisi temizliyo😄🙈Kokusu bile kötü onu nasıl yutuyorlar öğkk
Nietzsche Panda sevmiyoruz diye bize hayret eden var ,biz niye sevenlere hayret etmiyoruz🤭 bir de ondan çocuk oluyor denmiş ,bizimde her ay giden yumurtamızdan çocuk oluyor. Regl kanını ve kokusunu da eşleri böyle seviyor mu ki 🤔
Blablablaaa__ deleted_4033 bir sefer yutmuslugum var yanlislikla olmuştu daha yapma sakin dedim zaten halimi görünce daha da yapmazdi 😂😂😂 üzerime de boşaldığı da oldu yani kocamiz napalim o anki sevkle olur o kadarcik seyler 😂😂
badgirl Deleted6 ahh ahhh aşırı tiksiniyorum hatta ilk zamanlar sakin üstüme bir yerime gelmesin diye kızdım eşimde sakin ol n’olacak dedi bunda kötü birşey yok böyle ters yaklaşma falan dedi bırak üstüne gelsin diyerek konuşmalar yaptı şimdi yeni yeni vücuduma temas ediyor yani bildiginiz bizim akintimiz nasıl oluyorsa arada enfeksiyon vs gibi durumlarda onun gibi birşeymis. Ama ağzına mideme aman amannnn bunu yapanlaea helal olsun yani ne mide ne ağız var diyorum yani ayyyy vücudun ürperdi bir tiksinti mide bulantısı geldi iyyyy beee
Pandora Ay çok kişisel bi şeymiş bu da. Yani yutma düşüncesi öğğ dedirtiyor ama görmekten falan tiksinmem açıkçası
Yaman Deleted6 Kokusuna bile dayanamıyorum 🥴 İş olup bittikten sonra illa gelmiştir etmiştir diye duşa girmeden çarşafı değiştiririm 🤣
Antisosyalmom Deleted6 ben tiksinmem gerçi bir iki kez oral yaparken ağzıma boşaldı tükürdüm kötü de gelmedi bana 😂 prezervatife boşalıyor zaten görmüyorum artık. Ama şöyle de düşünmek lazım, bizden de zevk suyu geliyor adamın şeyine değiyor sonuçta. Şahsen eşim benden gelen sıvıdan tiksinse ben cok kırılırdım.
bisadekahve Deleted6 sevene de sevmeyene de saygı duyarım ben kokusundan hoşlanmıyorum özellikle hadi boşal görüyüm gibi fantezim de yok tiksinmem ama eşim hassastır eğer belime göbeğime boşalıyorsa kendisi temizliyor yada geri çekilme yapacaksa peçeteyi kendisi tutuyor o bu kadar dikkat ederken bende kendimi çok geri çekmem
papatya_ Deleted6 ben gorunce tiksinmem sonuçta agzima boşalmıyor yutanlara da bisey diyemem zevk meselesi
Lolitom Oğlum doğmadan önce herşey gayet normaldi tiksinmezdim ama yutanlara ıyyyyyy diyorum 😂😂 Ama şuan görünce bile bı ögürtü tutuyor beni anlam veremiyorum 🤷🤷
Meryemali Deleted6 esimin hicbirseyinden tiksinmiyorum adetliyken elimle bosaltiyorum goruyorum falan ama agzima bosalmasina asla izin vermedim vermemde herkezin kendi agzi burnu hayati saygim vardir yapabilene helal olsun 🤣
Edepyahu Deleted6 zevk suyundan bile ogurur dururum azıma bosalsa bayılırım herhalde ama vücuduma deyebilir 😁