Kızlar 2 yıllık evliyiz 8 aylik bebeğimiz var. Eşime babalar günü için ne alabilirim ne yapabilirim. Fikre ihtiyacım var lütfen acil bir yardım🙏💕
Babalar günü hediye önerisi
Burda cinsellik icerilmeyen sorulara neden cevap verilmiyor aceba 🙄….
Canim kac gundur bende düşünuyorm ne alsam diye.
beyazmelek dikkat edersen arkadaşlar müsaitlik durumuna ve bilgisi dahilinde cevap veriyor
- Düzenlendi
badgirl herkesin eşinin zevkleri ve taRzı farklıdır bu yüzden yazmak istemedim bizim babamızın 5. Yılı olacak bu yüzden şu an en çok ihtiyacı olan bir hediye almayı düşünüyorum 🙏🏻
İlk babalar gününde masaj koltuğu ve çalışma odasına baba köşesi yapmıştım çeşitli aksesuarlar ile ona özel anısı kalması adına belki bir fikir olur
badgirl bizimde ilk babalar günümüZ olacak kızımın babası ile resımlerınden olusan baba kız tişört yaptırmayı düşünüyorum belkı sizede fikir olur. Ya da bir kac ınstagram sitesinde cesıtlı sekıllerden çikolatalar yapıyorlar içerisine hedıye ya da bebeğinizle olan resmını koyabilirsiniz cekıcle kırılıyor tatlı tatlı yersınızde😊
beyazmelek bilmemki belkide öyledir canım çok post açmıyorum ama kara kara düşünürken yazayım dedim.
Ay benim de fikrim yok ki eşim kolay kolay birşey beğenmez birde 🤦🏻♀️
ZRaporu Canım şöyle parfüm gömlek esortman takımı spor ayakkabılar askeri personel bardakları kupalar saat cüzdan çakmak kalem seti tras takımı seti hunlari hep aldım yaptım evlilik yıldönümü doğum günü zamanlarında şimdi ne alayım diye kaldım ortada☹️ yani onerecegim birşey de yok ki benim.
badgirl yani aslında böyle hediye konularında ne ihtiyacı varsa onu alırız ikimizde karşılıklı eşim bana anneler gününde fırça seti ve tarak seti almıştın istiyordum kullandıklarım biraz yıprandı diye oda saolsun düşünmüş almıştı bende ona yazlık eşofman takımı almayı düşünüyorum onunda ona ihtiyacı var
badgirl bizde iki senelik evliyiz bebeğim 6 aylık bende manevi değerli bi hediye arıyorum
Bu dikkatimi çekti öneri olarak belki bakmak istersin diye paylaşmak istedim 💁🏻♀️
bisadekahve ayy çok harikaaa çok sağol