ZRaporu Orange-woman bence de gönlünü al canım ağız tadıyla da tadını çıkar yazlığınızın inşallah 🙏🏼 Emin ol yerinde olmak isteyen çok insan vardır ☺️
Mirinda ZRaporu valla mis gibi bir gündü arkadaşları çağırıp bahçemizde kahvaltımızı yaptık bebeklerimizi yüzdürdük havuzda akşamda mangal keyfi mis 😍 şimdi de bebiş uyudu başbaşa kaldık🥰🥰
Rouge ZRaporu ben iyi birgün gecirdim hava güzeldi arkadaşımla alısveris yaptık gezdik falan baya eglendim ama yarın staj var esek gibi calısıcam😞
ZRaporu Cms1903 canım tek soran sen oldun benim günümü teşekkür ederim 😗 😆 benimde yorucu bir gündü ama keyifliydi çocukları biraz parka çıkardık eşimle orada enerjilerini attılar erken yattılar akşam da bize kaldı 🥳
Kis_masali ZRaporu yaaa benim eşim cok hasta. Test verdi geldi 2 saat once kaynanmlara indik. Burda kalcaz. Esim de hemen yn tarafta ev var orda kalcak tek. Stres yapmaktn helak oldm. Inş bisey cikmaz. Aglamaktan gozlerim ağrıyor
Dolunayy Kis_masali Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim . Güçlü dur eşine moral ver ,senin yerinde olsam bende senin gibi tepki verirdim kesin ama üçüncü bir gözden bakınca sakin kalmak güçlü durmak gerek… Sonuç ne zaman çıkacak
ZRaporu Kis_masali canım çok geçmiş olsun belirtileri neler umarım negatif çıkar üzme kendini gencecik kocan bir şey olmaz Allah’ın izniyle inşallah
masalperisii ZRaporu Güzel bi gündü benim için 🤩 Sabah kalktık kahvaltımızı yaptık, eşimle birlikte oğlumuzu duş aldırdık, ordan kuzenimin yanına gittik geldiğimizde oğlumu uyuttum sonra eşimle birbirimize vakit ayırdık fan fini fon 😂🔥
deleted77 ZRaporu minik tatilimizin sonuna geldik bu gün Urfa topraklarına ayak bastık kaynişte bol eğlenceli günler diyebilirim 🤩