bisadekahve sana katiliyorum. Hadi diyelim boşandin nerden biliyosun seninle evlenecek?? Belki kullaniyo seni ne belli her turlu insan var hayattda,kizlarında söylediyi gibi istemiyosan boşanda adamcagacaz kurtulsun seningibi bi kadindan.@CaresizBayan_8
Eşimi aldatıyorum!
CaresizBayan_8 amacın seni yargılamak değil ama kimse bu öuameleyi hak etmez ne olursa olsun şu duruma bi insan geliyorsa boşan o zaman snein de sevgin saygın kalmamış demektir
CaresizBayan_8 insan her şey bir kenera kendine saygisindan yapmamalı bunu. Bence acilen o kişiyle konuşmayı kesmelisiniz
CaresizBayan_8 kocan da seni aldatıyor o zaman zaten 🙌🏻
CaresizBayan_8 iyi bok yiyyonnnn
OxyGenn daha öncesinde kendi hesabından yazdı linçlenince başka hesap açıp yazdı postu görenler anlattığı hikayeden kim olduğunu anladı zaten
CaresizBayan_8 tek sözüm kendini eşinin yerine koy başkada bişey demiyorum . Allah’ım kimseyi şaşırtmasın 🙏
Mutsuz bir evliliği sürdürme derim o kişiyle olmasa bile çünkü çok vicdan azabı çekersin evet bir hataya düşmüşsün seni kınamıyorum kimseye söylemeden evliliğini bitir eşinle konuş duyulursa geri dönüşü olmayacak şeyler olur