Kalpkalbe ben bir şey kullanmadım 3 sene geri çekilmeyle takıldık. Hap denedim ilk gece için o hafta mahvoldum pişman oldum. Kondom zaten ben istemiyorum iğrenç bi his. İşimiz zor gerçekten 😒

Balponcik ne kadar korksamda galiba öyle olacak herhalde.. tam olarak o işi bilmiyorum
    Adam boşalacağını anladıgında geri cekildiginde kadın ya henüz tatmın olmadıysa ne oluyor

Kalpkalbe kesinlikle ilk etapta bu haplar önerilmez zaten ilk gece kesin olacak diye bir kaide yok bir çok bayan Doğum kontrol hapı başlıyor bir çoğu da eşinin geri çekilme yöntemi ile hallediyor condom ilk gece için bilemedim bazıları kayganlaştırıcılı tercih edebiliyor öncelikle eşinle bu konuyu konuşup karar verebilirsiniz 😊

deleted77

deleted77 konuştuk bu konuyu eşimle kontomda karar kılmıştık ama şimdi kararını degiştiryor gibime geldi
        Ve etrafimdaki insanlarlada bu konuyu konuşuyorum fikir amaçlı, ilk gece kondom olmaz diyorlar
        Artık geri cekilme olacak herhalde, doğurganlık günlerimdede kondom olur diye düşünüyorum

Kalpkalbe condom erkekler çok sevmeyebiliyor senin içinde geri çekilme en mantıklısı gibi ilk için umarım herşey istediğin gibi olur 🙏🏻

Kalpkalbe iki ay önceden hap başlamıştım rahattık yani istediğim zamana kadar hamile kalmadım sonra bıraktım ve hamile kaldım

Kalpkalbe eğer dikkat edilirse kaza yaşanma şansı çok düşük ben kaza haricibu yolla hamile kalan kimseyi görmedim çevremde olsun ailede arkadaşlarda vs. Karşındakinin işi bilmesi lazım. Eşim mesela beni tuzağa düşürdü o şekilde hamile kaldım tek seferde 😅

Kalpkalbe evlendim çocuk isteyene kadar geri çekilmeyle korunduk , doğumdan sonra prezervatif düşündük bir kaç kez kullandık ama pekte sevemedik Hele ki ilk gece ben asla kullanmazdım 😅😅

Arastimacinadin15 Lütfen yanlış bilgi vermeyin. 📌Ertesi gün hapı korunmak için doğum kontrol yöntemi değil. Çok ekstra durumlarda yani kısaca bir yanlışlık olduğun da sene de en fazla 2 adet içerebilecek bir haptır çok Yüksek hormon içerir bu yüzden kadın doğum doktorum aynı şekil de en fazla sene de 2 adet içilebilir özel durumlar da diye.

Pembedusler soru sordum orda😊
                    Deneyimim olamdigi anlasiliyor zaten yanlis bilgi vermiyorum yani

O zaman iyi tesekkür ederim bunu ögrnedigim iyi olduher ihtimale karsi sayisina dikkat ederek aklimda bulunsun