Sedaysa13 Merhaba arkadaşlar 9 aydır evliyim birikim olsun diye battaniye örüp satıyorum internet üzerinden sattığım içinde para hep eşimin hesabına gidiyor ip parasını eşim verıyor ama bende emek verip örüyorum parayı istedıgımde bana vermek istemıyor bir günde al bu senın paran diye vermedi bugün istedıgımde ise yediklerine say dedi bu çok ağrıma gitti hata bende mı eşim de mi yeni eve taşıncaz balkona cam yaptırmak için birikim sağlıyorum ben hiç Çar çur etmedım 😢 fikriniz nedir
Hello Sedaysa13 eşinizin söylediği söz çok ayıp ne demek (yediklerine say) sizin yerinizde olsam gidip banka dan kendi adıma bi hesap açarım sattığım ürünlerin parasını da kendi hesabımda biriksin. Ayy çok sinir oldum eşine 😡
deleted77 Sedaysa13 seni yönlendirmek istemem şahsi fikrim bana böyle davranan bir kişi ile hayatımı sürdüremezdim 🙅🏼♀️ Sonuç olarak emek verdiğin bir kazanç ve böyle düşünmesi aşırı saçma + hadsizce, bunu güzel bir dille anlatıp kendine bir hesap açabilirsin birikimini orda yapman daha doğru olur senin adına üstelik evin için yapıyorsun eşine çok şaşırdım nasıl bir düşünce bu madem böyle düşünecekti niye evlendi 🤔
KirmiziOjeli Sedaysa13 berbat bir düşünce yapısı. En başta kendime hesap açar ücretleri oraya isterdim bunu neden yapmıyorsunuz ? Eğer bu davranışlara devam ederse bazı şeyleri gözden geçirirdim
Sedaysa13 deleted77 hayatımı sürdürmeyip napayım babam kendı istegı doğrultusunda evlendırdı bende sevmek zorunda kaldım şimdi babamın evine nasıl gerı gideyım 🙁
deleted_4033 Sedaysa13 gerçekten çok saçma yaptığı şey 👿 ne demek yediklerine say felan . Ben kendimden örnek vereyim kendi aylık bi kazancım var bunun harici her ay eşim hesabıma para gönderir pek tutumlu biri değilim buna rağmen nereye harcadın diye sormaz daha doğrusu soramaz da 😒 ben senin yerinde olsam gider kendime banka hesabı açar Böyle adama bir kuruş paramıda vermezdim. Açıkçası Bu kadar sakin davranmana şaşırdım 🤷♀️
Rouge Sedaysa13 lütfen bunu kendinize yapmayın izin vermeyin babanız evlendirir ona gore hayat yasarsınız eşiniz yonlendirir, emegine hakkına bile o istedigi gibi karar verir ona göre gidersiniz bu düsünceden çıkmalısın sen yasıyosun o hayatı .baskalarına gore ona buna ses etmezsen olan sana olur daha cok yüklenirler. en azından gidemiyorsan bile bu rahatlıgı verme bilmesin böyle gidemem falan diye düsündügünü
deleted77 Sedaysa13 sanırım oda sevmiyorki bu düşüncelerde 🤷♀️ Tepkini belli et alttan alma seni kaybedebileceğini anlamalı hesap açmasan bile onun düşüncesine karşılık sende örgü örmek zorunda değilsin bırak yapma senin alındığını yaptığının ne kadar kırıcı yanlış olduğunu anlasın
Rouge Sedaysa13 yediklerine say mı diyo😤sende yapma o zaman nede olsa ona gidiyo .ne demek yedigine say senin o evde de o kadar emegin var yaptıgın yemekler vs vs sen böyle bir cümle kurmuyosun .ne sacma bir düşüncedir bu bazı insanlar evliligi gerçekten kavrayamıyor
Esmerkiz Rouge kesinlikle yarin birgun diye bilir evi sen gecindireceksin bel olsam ormem satmam . Pasa pasa bakicak erkegin gorevi. Kadinin hasligina goz koymak diyil.Cok sey var yazicakta neyse
Rouge Esmerkiz evet yani evlilikte hersey ortaklasa aslında yeri gelir kadın yapar yeri gelir erkek ama yedigine say ne demek yaptığını vurmicak mesela cünkü olması gereken bu .kimse birbirinin emegini yiyip laf etmicek. onun eşi hem emegini yiyo hem bide laf ediyo
Dolunayy Sedaysa13 Senin yediğin içtiğin onun sorumluluğun da zaten sana bakmakla yükümlü ,ne demek yediğine içtiğine say? Karısının lokmasını hesap eden, üç kuruşuna göz diken insan müsveddesi ,terbiyesiz ay çok sinirlendim ….
gollum Sedaysa13 Ne demek yediklerini say. Bu ne hadsizlik deseydin. Evlenmeyi biliyorsa sana bakma mecburiyeti olduğunu da bilmeli. Daha 1 yıl dolmadan bunu diyen ilerde neler demez? Kendine banka hesabı aç,yemek yapma çamaşırda yıkama bu ne böyle resmen işçi gibi çalıştırmak için evlenmiş.
saripapatya Sedaysa13 cok ahio etmis esin. Evlilikde paranin sözü mü olur ? Bizim hesabimiz birdir ortak kulaniyoruz hic aramizda para konusu gecmedi yani ben olsam bataniye yaomayi birakirdim
kedicikkk Sedaysa13 ay şuan ağzımdaki lokma boğazıma durdu o nasıl laf ya madem bakamacaktı evlenmeseydi eşşek gibi senin karnını doyurup sana bakmak zorunda ben senin yerinde olsam yapmam pattaniye falan ama yok illa yapacamda dersen sabah ilk işim gidip kendime hesap açmak olur tavrınıda belli eyit lütfen ezdirme kendini
deleted13 Peki para neden eşinin hesabına gidiyor,kendine bence hesap açmalıydın geç kalmış sayılmazsın kendine banka hesabı aç.
Yorgunanne07 Sedaysa13 ay ne kadar ayıp yerinde olsam örmem Banane yapma sende emeğini hem yiyo hem yediğin lokmani sayıyo pis
Neleroluyor Sedaysa13 yediğine say nedir ya doyuramayacaksa evlenmeseydi terbiyesiz çok kızdım kınıyorum Dinen de kadın çalışırsa parası kadının dır istediği gibi kullanır Ama kadına çocuğa ve eve bakmak erkeğin asıl görevidir